Σα. Απρ 20th, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: «Εμφύλιος» στον Βορρά για μια θέση στην επόμενη Βουλή

Οι υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ της Α’ Θεσσαλονίκης τρώγονται άγρια μεταξύ τους, διότι η διαφαινόμενη νίκη της ΝΔ θα στερήσει ορισμένους (αρκετούς) εξ αυτών από την εκπροσώπηση της περιφέρειας στο νέο Κοινοβούλιο.

Αυτό αναφέρει στη στήλη του «Στίγμα» στα Νέα ο Γιώργος Παπαχρήστος και εξηγεί:

«Μου διηγήθηκε δε κάτι τρομερές ιστορίες σύμφωνα με τις οποίες οι παλιοί σύντροφοι, αυτοί δηλαδή που ήταν βουλευτές τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια (π.χ. Κουράκης, Μπόλαρης Τριανταφυλλίδης, Παρασκευόπουλος, Αμανατίδης, Τεκτονίδου, ακόμη και Ζουράρις) «δεν βλέπουν με καλό μάτι» τις υποψηφιότητες της Νοτοπούλου και της Χατζηγεωργίου, που εναλλάχθηκαν στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όταν ο Αλέξης ο «άχαστος» τοποθέτησε τη Νοτοπούλου υποψήφια για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Αλλος φίλος εκ Θεσσαλονίκης στον οποίο μετέφερα αυτό το «δεν βλέπουν με καλό μάτι», μου ανέφερε ότι είναι μάλλον μια ήπια έκφραση για να περιγράψει τον άγριο υπόγειο πόλεμο που εξελίσσεται, προκειμένου οι δυο νεαρές να μην «αφαιρέσουν» την έδρα κάποιου από τους προαναφερόμενους «παλιούς».

Ενας-δυο εξ αυτών, υποστήριξε ο άνθρωπός μου, είναι «έξω φρενών» με το Μέγαρο Μαξίμου (βρίζει…), διότι πιστεύει (έχει και στοιχεία, λέει…) ότι το περιβάλλον Τσίπρα ή και ο ίδιος ο Τσίπρας προωθεί το δίδυμο Νοτοπούλου – Χατζηγεωργίου κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας!

Μπααααα, αυτά εγώ ήξερα ότι συμβαίνουν στα αστικά κόμματα, όχι στα αριστερά»…