slider

Τι «δείχνουν» οι δημοσκοπήσεις για το ντέρμπι Πολάκη – Σταθάκη στα Χανιά

Λίγα 24ωρα πριν την τελική κρίση των Ελλήνων για την επόμενη ημέρα, και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ανάβουν τα αίματα στον δρόμο προς τη διαφαινόμενη ήττα της 7ης Ιουλίου.

Το ενδιαφέρον των πολιτικών αναλύσεων στρέφεται στο εσωκομματικό ντέρμπι των Χανίων με τους πρώην υπουργούς Γιώργο Σταθάκη και Παύλο Πολάκη να «κονταροχτυπιούνται» για την πρώτη θέση, η οποία πιθανότατα θα είναι και η μοναδική εκλόγιμη για το κυβερνών κόμμα.

Με βάση τη δημοσκόπηση της MRB που διενεργήθηκε για λογαριασμό του zarpanews.gr, η μάχη ανάμεσα στους δύο υποψηφίους θα κριθεί ψήφο με ψήφο.

Τα δημοσκοπικά ευρήματα δίνουν ισχνό προβάδισμα Πολάκη, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Πολάκης συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά αρνητικών απόψεων. Αντίθετα ο έτερος «μονομάχος» Γιώργος Σταθάκης, συγκεντρώνει τις λιγότερες αρνητικές γνώμες από όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που αλλάζει άρδην τους συσχετισμούς.

Τελευταία άρθρα

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…

41 λεπτά ago

O Δήμος Αθηναίων στέκεται ενεργά δίπλα στους κατοίκους της Κυψέλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…

52 λεπτά ago

Αναβάθμιση της Καραολή & Δημητρίου από τον Δήμο Πειραιά

Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

57 λεπτά ago

To ιστορικό Ξενία Καλαμπάκας ξαναήρθε στο φως

Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.

1 ώρα ago

Π. Φάληρο: Στον Μπάτη ο τελικός του Παγκοσμίου

Μια αξέχαστη εμπειρία υπόσχεται ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου.

2 ώρες ago

Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

O Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη,…

3 ώρες ago