Πα. Απρ 19th, 2024

O Κατσιφάρας τώρα «ντρέπεται» για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα

Σε πανικό βρίσκεται το επιτελείο του Απόστολου Κατσιφάρα, που αλλάζει γραμμή πλεύσης, λόγω της ελεύθερης πτώσης που σημειώνουν τα ποσοστά του.

Η μαζική αποχώρηση «πράσινων» στελεχών, μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ από την Παράταξή του, που αντιδρούν στη συνεργασία που έχει αναπτύξει ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τον κυβερνών κόμμα, τον οδήγησε να εγκαινιάσει μια νέα προεκλογική τακτική. Να κρυφτεί, μη εμφανιζόμενος τόσο στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και εκείνες που πραγματοποιεί το Κίνημα Αλλαγής.

Προς επίρρωση μάλιστα της νέας τακτικής του, δεν πέρασε απαρατήρητη η απουσία του από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο, όταν πριν λίγο καιρό φωτογραφιζόταν δίπλα του, κατά τις επισκέψεις του πρωθυπουργού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα, δυσαρέσκεια υπάρχει και μεταξύ των εναπομεινοντων «πράσινων» στελεχών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, με το επιτελείο του Απόστολου Κατσιφάρα να καταβάλλει αγωνιώδεις προσπάθειες για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.