Πε. Απρ 18th, 2024

Δυναμική εκδήλωση από την Ανδριάνα Ζαρακέλη στον Πειραιά (pics)

Ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόµα και των πιο αισιόδοξων η «επίσηµη πρώτη» της δηµοσιογράφου και υποψήφιας δηµοτικής συµβούλου µε τον «Πειραιά Νικητή» Ανδριάνας Ζαρακέλη. Την Τρίτη, από νωρίς το απόγευµα, πλήθος κόσµου ανταποκρίθηκε στο κάλεσµα της υποψήφιας δηµοτικής συµβούλου στο κεντρικό café – bar της πόλης «Darling», για να στηρίξουν έµπρακτα την «παρθενική» της εµφάνιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Συγγενείς, φίλοι, συµµαθητές και γείτονες ήταν εκεί για να τιµήσουν την Ανδριάνα, ενώ δεν θα µπορούσαν να λείπουν ο δήµαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος µίλησε µε ένθερµα λόγια για την υποψηφιότητά της, καθώς και ο φυσικός ηγέτης του Ολυµπιακού και εκ νέου υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης.

(Με τον Ηγέτη του Ολυμπιακού και εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη)

(Με τον δήμαρχο Πειραιά και επικεφαλής του «Πειραιά Νικητή», Γιάννη Μώραλη)

Σύσσωµη ήταν η παρουσία των πολιτικών προσώπων, καθώς η πορεία της κ. Ζαρακέλη στο πολιτικό ρεπορτάζ χαίρει της εκτίµησης των εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας. Μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν ο αντιπρόεδρος της Ν.∆. Αδωνις Γεωργιάδης, οι πρώην υπουργοί της Ν.∆. Μάκης Βορίδης, Νότης Μηταράκης, Σοφία Βούλτεψη και Γεράσιµος Γιακουµάτος, καθώς και ο δήµαρχος Αµαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο αντιδήµαρχος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής της Ν.∆. στην Α’ Πειραιά & Νήσων, Γιάννης Μελάς

(Με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη)

(Με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη)

(Με τον δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη)

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕ∆ και υποψήφιος βουλευτής της Ν.∆. στον Βόρειο Τοµέα, Σάκης Ιωαννίδης, και ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.∆. στη Λακωνία Γιάννης Κουλιζάκος, ο πρώην δήµαρχος Αιγάλεω και υποψήφιος βουλευτής της Ν.∆. στον ∆υτικό Τοµέα, ∆ηµήτρης Καλογερόπουλος, ο πολιτευτής της Ν.∆. Σωτήρης Ησαΐας, καθώς και η γενική γραµµατέας του Ερασιτέχνη Ολυµπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Το «παρών» έδωσε, επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, η ευρωβουλευτής της «Ελιάς» και εκ νέου υποψήφια Εύα Καϊλή, ο γραµµατέας Επικοινωνίας του κόµµατος και υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Πειραιά Σταµάτης Μαλέλης, η αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στον ∆υτικό Τοµέα της Β’ Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου, ο αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών, Σπύρος Καρανικόλας, ο γραµµατέας του ΚΙΝ.ΑΛ. στον Πειραιά, Μιχάλης Ψαρούδης, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά Βασίλης Κατσαφάδος, η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Πειραιά Κατερίνα Βουρεξάκη και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Βροντάκης.

(Ο Μάκης Βορίδης)

Τέλος, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήµαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος, οι ανεξάρτητοι επίσης βουλευτές Στάθης Παναγούλης και ∆ηµήτρης Καµµένος, η υποψήφια περιφερειακή σύµβουλος Πειραιά µε τον Γιώργο Πατούλη Σταυρούλα Αντωνάκου, ο υποψήφιος στον Κεντρικό Τοµέα µε τον Γιάννη Σγουρό Μάκης Γιοµπαζολιάς, ο γνωστός σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίµ και ο πρώην βουλευτής Πειραιά Πέτρος Μαντούβαλος.

Φυσικά, από τη συγκέντρωση δεν θα µπορούσαν να απουσιάζουν οι συνάδελφοι της Ανδριάννας, που την έχουν στηρίξει σε κάθε βήµα της καριέρας της. Μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν ο Πάνος Σόµπολος, ο Γιώργος Τράγκας, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Νίκος Υποφάντης, ο Λάµπρος Κωνσταντάρας και ο ∆ηµήτρης Μαρκόπουλος και σύσσωµη η δηµοσιογραφική οµάδα του οµίλου των «Παραπολιτικών».

(Από αριστερά: Με τους Μαρία Καρρά, Γιώργος Τράγκας, Σοφία Βούλτεψη και Μάκης Γιακουμάτος)

 

(Με τον Νότη Μηταράκη)

(Με τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη)

(Με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο και τον Πέτρο Μαντούβαλο)

(Ο Γιώργος Καρατζαφέρης)

(Με τον Τάσο Μπιρσίμ)

(Με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη)

(Με τον υποψήφιο βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Σάκη Ιωαννίδη και τον Δημήτρη Μαρκόπουλο)

(Ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος Μιχάλης Τσιφάκης)

(Με τον υποψήφιο βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Σωτήρη Ησαΐα)

(Με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο)

Το «παρών» έδωσαν και αρκετά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, όπως ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, η ευρωβουλευτής της ΕΛΙΑΣ και εκ νέου υποψήφια Εύα Καϊλή, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής στη Β΄Πειραιά Σταμάτης Μαλέλης, η αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στον Δυτικό Τομέα της Β΄Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου, ο αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Α΄Αθηνών Σπύρος Καρανικόλας, ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στον Πειραιά Μιχάλης Ψαρούδης, ο υποψήφιος βουλευτής Β΄Πειραιά Βασίλης Κατσαφάδος, η υποψήφια βουλευτής στην Α΄Πειραιά Κατερίνα Βουρεξάκη, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Βροντάκης. κ.α

(Με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλο Χρηστίδη)

(Με την ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ και εκ νέου υποψήφια Εύα Καϊλή)

(Με τον Σταμάτη Μαλέλη και υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στη Β’ Πειραιά)

(Με την αν. εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτή στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου))

Τέλος, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος οι δημοσιογράφοι Γιώργος Τράγκας, Γιώργος Αυτιάς, Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο ανεξάρτητος επίσης βουλευτής Στάθης Παναγούλης, ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη Σταυρούλα Αντωνάκου, ο υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα με τον Γιάννη Σγουρό Μάκης Γιομπαζολιάς

(Με τον Γιώργο Καρατζαφέρη)

(Με τον Γιώργο Αυτιά)

(Από Αριστερά: Η Μαρία Καρρά, ο Γιώργος Τράγκας και η Νάντια Γιαννακοπούλου)

(Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Βροντάκης)

 

(Με τη Σάσα Σταμάτη)

(Με τον Αντώνη Γλύκα)

(Με την Ειρήνη Κολιδά)

(Με τον Πάνο Σόμπολο)

(Με τον Στάθη Παναγούλη)