Πε. Απρ 25th, 2024

Ο Κώστας Δέρβος στο «Κάλπη19»: Ανάγκη να γυρίσει σελίδα η χώρα

«Κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης Τσίπρα βαθαίνει την καταστροφή που έχει προκαλέσει σε όλα τα επίπεδα», δηλώνει στο «Κάλπη 19» ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Δέρβος. Ο ίδιος αναφέρει ότι οι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή την κυβέρνηση είναι «Παύλος Πολάκης», καθώς, όπως λέει, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «προσωποποιεί όλη την ανικανότητα, την αναποτελεσματικότητα, την κατάρρευση, την έπαρση, τη χυδαιότητα, τη διαπλοκή, την έχθρα προς το κράτος δικαίου και τις αντιδημοκρατικές αντιλήψεις αυτής της κυβέρνησης».

Ο ίδιος μιλά και για τη φασαρία που προκάλεσαν δημοσιεύματα, τα οποία τον εμφάνιζαν να τάσσεται υπέρ της κατάργησης του επιδόματος ανεργίας. «Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα: Είμαι ξεκάθαρα υπέρ της διατήρησης του επιδόματος ανεργίας. Αυτή είναι πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και δική μου», ενώ για τις παροχές του κ. Τσίπρα επισημαίνει πως «οι Ελληνες δεν θέλουν ελεημοσύνη, θέλουν ευκαιρίες για να σταθούν στα πόδια τους, να ξαναστήσουν τη ζωή τους». Γιατί να ψηφίσει κάποιος Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές; Γιατί είναι το κόμμα με την πιο στιβαρή και ρεαλιστική πρόταση για το μέλλον της Ευρώπης γενικά, αλλά και το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη, ειδικότερα.

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δυναμική, ώστε να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο εντός του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που υπήρξε σε όλη του την ιστορία προσανατολισμένο στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και γιατί είναι το κόμμα που έχει αποδείξει πως ξέρει να λέει και τα μεγάλα «ναι», αλλά και τα μεγάλα «όχι».

Επιπλέον, γιατί, μιλώντας για τους 41 συνυποψηφίους μου ως σύνολο, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είναι το πιο πλούσιο σε προσωπικότητα, εμπειρία, γνώσεις και όραμα, έχοντας καταφέρει να ενώσει κάτω από ένα κοινό και ξεκάθαρο μήνυμα πρωτοεμφανιζόμενους και φτασμένους πολιτικούς, νέους και μεγαλύτερους, καθώς επίσης και ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα. Και γιατί από τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές να διαλέξει κάποιος εσάς;

Διαβάστε στο ένθετο «Κάλπη19» που κυκλοφορεί με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στα περίπτερα όλης της χώρας