Εξακολουθεί να παίζει περίεργα παιχνίδια ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε σχέση με την υποψηφιότητα Ορφανού για τον δήμο της συμπρωτεύουσας.
Ενώ δημοσίως διαδίδει ότι στηρίζει τον Νίκο Ταχιάο, στο παρασκήνιο δεν χαλάει χατίρι για χατίρι στον εκλεκτό του Ιβάν Σαββίδη για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης.
Και το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία, όπως διαβάσαμε στον “πολιτικός καφέ” του ένθετου Secret, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο αρχηγός Αποστόλης θεωρεί ότι δεν τον έχει πάρει χαμπάρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…
1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…
Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…
Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…