Πα. Απρ 26th, 2024

Επιβεβαίωση του kalpi19.gr: Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος στο συνδυασμό Σπηλιόπουλου

Απόλυτη επιβεβαίωση του kalpi19.gr, που πριν λίγες μέρες είχε γράψει ότι είχε κλείδωσει η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κατσικόπουλου με το συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου.

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο πρώην Νομάρχης Αχαϊας έδωσε τα χέρια με τον Κώστα Σπηλιόπουλο και θα συμπορευθεί με το συνδυασμό του «Δυτική Ελλάδα Μπροστά».

Ο κ. Σπηλιόπουλος τονίζει στην ανακοίνωσή του: «Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος ειναι ενα απο τα πιο σημαντικά πολιτικά στελέχη της Αχαΐας με μεγάλη πολιτική και αυτοδιοίκητή παρουσία και εμπειρία.Βουλευτής επι σειρά ετών με το ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένος Νομάρχης Νομού Αχαϊας.Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να συμπορευτούμε για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.Γιατι οι πολίτες της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δεν ανέχονται η περιφερειά μας να ειναι ουραγός. Να μην μπορεί να αξιοποιήσει τα πολύ σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που εχει και στους τρείς νομούς: Ηλεία, Αχαϊα και Αιτωλοακαρνανία..Με τον Δημήτρη Κατσικόπουλο συνεργαστήκαμε και αγωνιστήκαμε μαζί τόσο στο πολιτικό οσο και στο αυτοδιοικητικό επίπεδο για το καλό της περιοχής μας.Μπαίνουμε Μπροστά για να οδηγήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Μπροστά .Να αλλάξουμε σελίδα να κάνουμε μια νέα αρχή προόδου κα ευημερίας»

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κατσικόπουλος είχε δώσει το παρών και στην εκδήλωση του Κώστα Σπηλιόπουλου στο Αγρίνιο και η παρουσία του είχε κλέψει τα φλας, καθώς το σενάριο της υποψηφιότητάς του με τον συνδυασμό Σπηλιόπουλου ήταν το θέμα συζήτησης σε όλα τα πηγαδάκια αυτή την περίοδο.

H υποψηφιότητα του Δημήτρη Κατσικόπουλου θα εξελιχθεί σε μεγάλο πονοκέφαλο για τον Απόστολο Κατσιφάρα, μιας και ο Κατσικόπουλος, στέλεχος της επιρροής της Φώφης, αναμένεται να στηριχτεί πολύ από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, που δεν θέλει να ακούει για Κατσιφάρα μετά τη στήριξη που του παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό μπορεί να είναι πολύ επώδυνο για τον περιφερειάρχη, που δεν υπολόγισε ότι το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει μπούμερανγκ.