Featured

Από το Hollywood… στη «μάχη» των δημοτικών εκλογών

Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τις αλλαγές του «Κλεισθένη» επιβάλλει απόλυτη εγρήγορση και ετοιμότητα στα επιτελεία των υποψήφιων δημάρχων, οι οποίοι επιδιώκουν να εντάξουν στα ψηφοδέλτιά τους ονόματα – έκπληξη με υψηλά ποσοστά αναγνωρισιμότητας και έρεισμα στην τοπική κοινωνία.

Ενώ δεν είναι λίγοι οι δημοτικοί συνδυασμοί που εντάσσουν στο δυναμικό τους δημοφιλή πρόσωπα, που προέρχονται από την showbiz. Ένας από αυτούς είναι ο νυν δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος , ο οποίος κάνει την έκπληξη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς κατεβάζει στο ψηφοδέλτιο του πασίγνωστη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό.

Ο λόγος για την ομογενή ηθοποιό Ανθούλα Κατσιματίδη, η οποία πήρε την απόφαση να συμμετέχει στη «μάχη του σταυρού», ως υποψήφια με την παράταξη του δημάρχου «Πατριωτική Ενωτική Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου».

Η ομογενής ηθοποιός η οποία έχει διαγράψει αξιόλογη πορεία στην υποκριτική πρωταγωνιστώντας δίπλα σε «δυνατά» ονόματα του Hollywood, όπως η Μισέλ Φάιφερ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ενώ συμμετείχε στις ταινίες στις ταινίες «Νόμος και Τάξη» και «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στο πλευρό του σημερινού δημάρχου με αποκλειστική προτεραιότητα την ανάπτυξη και την ανάδειξη του δήμου της ιδιαίτερης πατρίδας της.

Η ίδια σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη της για την Νίσυρο, ενώ δηλώνει έτοιμη να χρησιμοποιήσει την εμπειρία που απέκτησε ως βοηθός του πρώην κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης, Τζορτζ Πατάκι, από όπου προσέφερε μεγάλες υπηρεσίες στην Ομογένεια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ανθούλας Κατσιματίδη:

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας αγωνιζόμενοι, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Τα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής αποδεικνύουν πως ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου ακόμα και σε ένα δύσκολο για την τοπική αυτοδιοίκηση περιβάλλον όπως αυτό που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια.

Για αυτό δηλώνω “παρούσα” στον αγώνα για την συνέχιση της θητείας του σημερινού μας δημάρχου Χριστοφή Κορωναίου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΕΚΑΝ, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση του τρόπου σκέψης, διοίκησης, άσκησης πολιτικών, σχεδιασμού, στόχευσης, έργου, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας που μετριέται με έργα και πράξεις και ανακοινώνω την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019.

Ως μέλος της Νισύρικης ομογένειας της Αμερικής με βαθιές ρίζες στη Νίσυρο, θα αγωνιστώ για την ενότητα των απανταχού Νισυρίων.

Τελευταία άρθρα

Αναβαθμισμένος χώρος αναψυχής και άθλησης η Φρεαττύδα

Η παραλία της Φρεαττύδας άλλαξε εικόνα και έγινε ακόμη πιο λειτουργική, ασφαλής και προσβάσιμη για…

7 ώρες ago

Πρωτοποριακό μοντέλο αντιπλημμυρικής προστασίας αναπτύσσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή η Περιφέρεια…

7 ώρες ago

Δωρεά 160 εκ. ευρώ από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες για αναβάθμιση πανεπιστημίων

Αναβαθμίζονται χώροι και κτιριακές υποδομές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και…

8 ώρες ago

Taste Lesvos: Νέα γιορτή γαστρονομίας από τον Δήμο Μυτιλήνης

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει στο φεστιβάλ δηλώνοντάς το έως και τις 7 Αυγούστου, στο…

8 ώρες ago

560.000 ευρώ για νέο γήπεδο 8×8 στο Τυχερό του Δήμου Σουφλίου

Περιοδεία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στο νομό Έβρου.

9 ώρες ago