Πα. Απρ 26th, 2024

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ για δήμο Πατρέων και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Επεσαν βαριά τα… στοιχήματα για πολλούς στον δήμο της Πάτρας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Και αυτό γιατί οι αποδόσεις ορισμένων δεν φαίνεται να είναι και τόσο καλές όσο νόμιζαν ή διαφήμιζαν. Ο λόγος για τις πρώτες αποδόσεις γνωστής στοιχηματικής εταιρείας που έκαναν τον γύρο της πόλης την ώρα που φούντωνε ο καυγάς για τις διαρροές δημοσκοπήσεων από διάφορα στρατόπεδα.

Η εταιρεία στοιχημάτων, λοιπόν, επιβεβαιώνει, εμμέσως πλην σαφώς, τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το «Secret» για τα πρόσωπα που φέρεται να προηγούνται στις δημοσκοπήσεις και βλέπει ως επικρατέστερο δίδυμο για τον Δήμο Πατρέων εκείνο του Κώστα Πελετίδη και του Γρηγόρη Αλεξόπουλου (φωτ.), με τον μεν πρώτο να έχει απόδοση 1,15 και τον δεύτερο 8,5.

Στην τρίτη θέση είναι ο Νίκος Νικολόπουλος με απόδοση 12 και στην τέταρτη ο Νίκος Παπαδημάτος με απόδοση 25. Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Ρώρος του ΣΥΡΙΖΑ με 50 και στην έβδομη ο Πέτρος Ψωμάς με 100. Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Απόστολος Κατσιφάρας έχει απόδοση 1,5 και ακολουθούν ο Νεκτάριος Φαρμάκης με 3, ο Κώστας Σπηλιόπουλος με 9, ο Νίκος Καραθανασόπουλος με 40 και ο Βασίλης Χατζηλάμπρου με 100.

Καθώς οι εταιρείες αυτές έχουν άμεση πρόσβαση σε δημοσκοπικά στοιχεία, η επιβεβαίωση των πληροφοριών του «Secret» είναι πανηγυρική. Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία είναι αυτό που θέλει τον Νικολόπουλο να ξεπερνάει τον υποψήφιο της Ν.Δ., Νίκο Παπαδημάτο, ο οποίος προωθήθηκε από τοπικά στελέχη, αλλά δεν φαίνεται να τραβάει και κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από τον Νικολόπουλο.