Πε. Απρ 25th, 2024

Έξω φρενών στελέχη του ΚΙΝΑΛ με τον Απόστολο Κατσιφάρα

Πυρ και μανία είναι τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στη Δυτική Ελλάδα με τον Απόστολο Κατσιφάρα λόγω της συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος καταφέρεται κατά του νυν Περιφερειάρχη για μια σειρά επιλογών, όπως η συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια, όσο και των πολιτικών θέσεων που εκφράζει για την κυβερνητική πολιτική, με τελευταίο περιστατικό, τα όσα είπε από τον Πύργο κατά την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του.

«Ξεκινάμε για την πρώτη θητεία αυτής της περιφερειακής αρχής έξω από Μνημόνια και δημοσιονομικές εποπτείες» είπε χαρακτηριστικά, υιοθετώντας πλήρως το αφήγημα της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά για τα περί εξόδου από τα μνημόνια.

Άμεση ήταν η απάντηση του έτερου υποψηφίου για την Περιφέρεια Κώστα Σπηλιόπουλου, ο οποίος με δήλωσή του εξαπέλυσε πυρά κατά του Απόστολου Κατσιφάρα, κατηγορώντας για πλήρη εναγκαλισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ και για, εξ αντικειμένου σύμπραξή του, στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσει το ΚΙΝΑΛ.

Το έντονο φλερτ Κατσιφάρα – ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ που αλλάζουν ρότα και κατευθύνονται μαζικά υπέρ της υποψηφιότητας του Κώστα Σπηλιόπουλου, που έχει ξεκινήσει να αποκτά μεγάλη δυναμική.

Γεγονός που έχει προκαλέσει πανικό στον Απόστολο Κατσιφάρα, που βλέπει το χώρο της Κεντροαριστεράς να του γυρνάει την πλάτη, μένοντας μόνο με τη δεξαμενή των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι αρκετή για να του εξασφαλίσει τη νίκη στις εκλογές.