Πα. Απρ 19th, 2024

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βασίλη Θώδα στον δήμο Ζωγράφου – Σύσσωμη η ΝΔ

Άνευ προηγουμένου για τα δεδομένα της περιοχής τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα.

Παρουσία πλήθους δημοτών του Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εγκαινιασμό των γραφείων του συνδυασμού «Ώρα για δουλειά», όπου ο υποψήφιος δήμαρχος σε πανηγυρικό κλίμα έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης για την «μάχη» της 26ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου στην ομιλία του τόνισε ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να αλλάξει σελίδα η πόλη και να αποτινάξει την αίσθηση μιζέριας που επικρατεί στον δήμο το τελευταίο διάστημα, αλλά και την ολιγωρία της δημοτικής Αρχής απέναντι στα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες Ζωγραφιώτες που έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βασίλη Θώδα, τον υποψήφιο δήμαρχο τίμησαν με την παρουσία τους πολλά «γαλάζια» στελέχη, αλλά και πρωτοκλασάτα πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της επιτροπής της ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Νικήτας Κακλαμάνης, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας καθώς και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα Αθηνών και δήμαρχος Δάφνης Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης, καθώς και η επισης υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα Ντόρα Πάλλη ενισχύοντας έτσι την στήριξη της Πειραιώς στην υποψηφιότητα Θώδα για τον δήμο Ζωγράφου.

Επιπλέον στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Αλέξανδρος Σπύρου, ο οποίος στέκεται στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου στον αγώνα για τον δήμο Ζωγράφου, αλλά και ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ζωγράφου Δημήτρης Δήμας, ο οποίος μάλιστα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο στελέχη της “πρώτης γραμμής” που πάντα δίνουν τη μάχη για την κεντροδεξιά παράταξη και τους υποψηφίους της.