Πε. Απρ 25th, 2024

Με την παράταξη «Ιόνιο Δυνατά – Κάθε Νησί Ψηλά» διεκδικεί η Ρόδη Κράτσα την περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Την παρουσίαση της υποψηφιότητάς της πραγματοποίησε στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη Αργοστολίου, η υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.

Με σύνθημα «Από την καρδιά της Ευρώπης, στην καρδιά του Ιονίου» , η πρώην ευρωβουλευτής, η οποία στηρίζεται επισήμως από την Νέα Δημοκρατία, παρουσίασε και το όνομα του συνδυασμού της, ο οποίος είναι «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, κάθε νησί ψηλά».

Στην παρουσίαση της υποψηφιότητας της κας Κράτσα, στο πλευρό της βρέθηκε και ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλονιάννης.

Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή, έκανε την έναρξη της εκδήλωσης και παρουσίασε τους ανθρώπους του πάνελ, μεταξύ αυτών η δημοσιογράφος Αρετή Σιδηροκαστρίτου, η οποία υπό μορφή ερωτήσεων έδινε τον λόγο στην κα Κράτσα ώστε να απαντήσει.

«Δεν μπορούσα να λείπω από μία τέτοια σύναξη» ξεκίνησε στα πρώτα του λόγια ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος είπε για την υποψήφια περιφερειάρχη:

«Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Πρόκειται για μία εξαιρετική υποψηφιότητα και για μία αρχόντισσα των Ιονίων Νήσων.

Ήταν άλλωστε και η πρώτη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η Ρόδη Κράτσα θα δημιουργήσει τεράστια προστιθέμενη αξία στα Επτάνησα».