Πα. Μαρ 29th, 2024

Μήνυμα ενότητας και νίκης έστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την Πάτρα

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, παρουσία του επικεφαλής του «γαλάζιου» ευρωψηφοδελτίου και πρώην προέδρου της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος έχει αναλάβει επικεφαλής του αγώνα της ΝΔ για την επικείμενη μάχη των ευρωεκλογών, στον χαιρετισμό που απήυθυνε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της αχαϊκής πρωτεύουσας αναφέρθηκε στην τεράστια πολιτική σημασία των επικείμενων εκλογών, ενώ τόνισε την ανάγκη συστράτευσης όλων των στελεχών και υποστηρικτών της παράταξης στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Νίκου Παπαδημάτου για τον δήμο Πατρέων, επαναλαμβάνοντας την αμέριστη στήριξη της Πειραιώς στις υποψηφιότητές τους.

Η παρουσία του πρώην προέδρου της ΝΔ στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει δώσει τις πρώτες μάχες της πολιτικής του σταδιοδρομίας με την σημαία της «γαλάζιας» νεολαίας, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος :«Η σημερινή μεγαλειώδης εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας αποδεικνύει ότι οι ΟΝΝΕΔίτισσες και οι ΟΝΝΕΔίτες παραμένουν στην πρωτοπορία των αγώνων για μια καλύτερη Ελλάδα, για μια καλύτερη Ευρώπη. Άλλωστε, μια φορά ΟΝΝΕΔίτης για πάντα ΟΝΝΕΔίτης. Ευχαριστώ από καρδιάς»