Είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, φιλοδοξούσε να μετακομίσει στην Περιφέρεια Αττικής.
Οπως επίσης κοινό μυστικό αποτελεί ότι ο λόγος που δεν πήρε (τελικά) το «γαλάζιο» χρίσμα έχει να κάνει με την παραπομπή του σε δίκη.
Και ενώ όλοι πίστευαν ότι ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τη «γαλάζια» επιλογή, εσχάτως πληροφορούμαι ότι άρχισε να λοξοδρομεί. Συγκεκριμένα, δεν δίνει και τόσο αγώνα για να γίνει «γαλάζια» η Περιφέρεια.
Απεναντίας, πληροφορίες τον θέλουν να παρεμποδίζει ακόμη και στενούς συνεργάτες του, που οι ίδιοι το επιθυμούν, να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη.
Προφανώς δεν έχει ακόμη χωνέψει το γεγονός ότι ο Κυριάκος δεν τον έχρισε υποψήφιο περιφερειάρχη.
Ωστόσο, έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι ο χειρότερος σύμβουλος στην πολιτική είναι η εμπάθεια.
Αλλωστε, την επομένη των εκλογών σημασία δεν θα έχουν οι ελάχιστοι που θα κλαψουρίζουν επειδή δεν πήρε το χρίσμα ο Παχατουρίδης, αλλά οι χιλιάδες που θα πανηγυρίζουν για την πολιτική νίκη Πατούλη στην Περιφέρεια.
*Δημοσιεύθηκε στον «Πολιτικό Καφέ» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ το Σάββατο 16/2/2019
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή εγκλωβισμένα άτομα.
Μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκε δωρεάν ψηλάφηση και κλινική εξέταση.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η προστασία και η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου,…
Ένα σημαντικό έργο πολιτιστικής αναβάθμισης για την Ανατολική Αττική ολοκληρώθηκε στην Κερατέα, με την ιστορική…
Μαθήματα "ζωής" από τον Δήμο Αρταίων στους μαθητές των σχολείων του.
Στην δεύτερη θέση η Σαρδηνία και στην τρίτη η Νάξος.