Πε. Μαρ 28th, 2024

Με στήριξη Σαμαρά η Ρόδη Κράτσα για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Λευκάδας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Λευκάδας, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και πλήθους βουλευτών και πολιτευτών της ΝΔ, αλλά και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του σε έντονο προεκλογικό κλίμα: «Περνάμε δύσκολες ώρες, σκληρές  και είναι πολύ βαριά η σελίδα της Ελλάδας που πάμε να γυρίσουμε και σε αυτές τις δύσκολες ώρες εγώ καλώ τον καθένα από εσάς να ακούσει τη φωνή της πατρίδας, της συνείδησης του  έτσι ώστε να ξαναδώσουμε το γαλάζιο στον τόπο που του ανήκει, το φως σε αυτή την πατρίδα που το έχει χάσει. 

Ο καθένας και η καθεμιά από εσάς έχετε πέρα και πάνω από κόμματα, φίλους και συγκυρίες την υποχρέωση και την τελευταία ψήφο να την ψάξετε. Θα μπορέσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την λαίλαπα σε κρίσιμες ώρες εκλογών που έρχονται».

 

Ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην στήριξη της υποψήφιας περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα, για να ξεκινήσει μία νέα προοπτική με τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης για ολόκληρη την περιοχή του Ιονίου.

Η εκδήλωση άνοιξε με την προσφορά μιας ανθοδέσμης στον πρώην πρωθυπουργό και την προβολή βίντεο με αφορμή τα 44 χρόνια της ΝΔ. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας Γιώργος Μπουρδάρας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε για την παρουσία τους, πρώην και νυν ηγετικά στελέχη της ΝΔ.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι πρώην βουλευτές της ΝΔ  Ξενοφών Βεργίνης και Π. Καββαδάς , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΟΔΕ Άρης Λάζαρης, ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος με την στήριξη της ΝΔ Θοδωρής Σολδάτος και η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, κάνοντας  με τη σειρά τους αναφορά στο έργο του Αντώνη Σαμαρά ως πρωθυπουργού και εκφράζοντας την πεποίθηση τους για επικράτηση της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές.

Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης.