slider

Επίσκεψη Παπαδημητρίου στα Τρίκαλα: Να μετατρέψουμε το Ηράκλειο σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό προάστιο

Αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα στον δήμο Ηρακλείου φαίνεται ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου, με αποκλειστικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Ηρακλείου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πραγματοποιεί συνεχείς επαφές και συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων αλλά κυρίως συνομιλεί σε καθημερινή βάση με τους κατοίκους στις γειτονιές του Ηρακλείου, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών, αλλά και τις δράσεις που πρέπει να αναλάβει η επόμενη δημοτική Αρχή, με στόχο την εξάλειψη των παθογενειών του δήμου.

Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα ο υποψήφιος δήμαρχος και μέλη της παράταξης «Ηράκλειο – Μαζί», επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα, όπου συνάντησαν του δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και ενημερώθηκαν για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες της δημοτικής Αρχής των Τρικάλων.

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου προτεραιότητα της δημοτικής παράταξής του είναι να ενταχθούν στον δήμο οι καλές πρακτικές και τα παραδείγματα άλλων δήμων με στόχο την βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών Ηρακλείου, αλλά και η μετατροπή της πόλης σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό προάστιο.

Ακολουθεί  Δελτίου Τύπου της παράταξης «Ηράκλειο – Μαζί»:

Διήμερη επίσκεψή στο Δήμο Τρικκαίων για το Γιώργο Παπαδημητρίου και στελέχη του συνδυασμού μας. Συνάντηση με το δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Στο επίκεντρο θέματα που σχετίζονται με την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών σε μια σειρά από λειτουργικές και διοικητικές υπηρεσίες των ΟΤΑ, αλλά και μια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούν να εναρμονιστούν με το αστικό περιβάλλον και να προσφέρουν καινοτόμες και πολύτιμες λύσεις για τους πολίτες.

Γ. Παπαδημητρίου: «Θέλουμε να μεταφέρουμε τις καλές πρακτικές άλλων Δήμων στο Ηράκλειο. Μπορούμε και εμείς να τα καταφέρουμε εάν εργαστούμε με κέφι και μεράκι. Εντάσσουμε στο πρόγραμμα μας όλα τα καλά παραδείγματα έργων και υπηρεσιών άλλων ΟΤΑ για την πόλη μας το Ηράκλειο, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των Δημοτών μας. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να μετατρέψουμε την Πόλη μας ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό προάστιο»

Ιδιαίτερα κινητικό και ωφέλιμο υπήρξε το προηγούμενο διάστημα (10&11/2) για τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί» και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, Γιώργο Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος (συνοδευόμενος από τους Οδυσσέα Παζιώνη, Ξένια Τσούτη, Χρυσούλα Φραγκούλη και Χρήστο Δάτσικα) βρέθηκε στα Τρίκαλα και πραγματοποίησε σειρά επαφών με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Τρικκαίων.

Μαζί μας ήταν η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κα Μαρία Παντερή, όπου παρατηρήσαμε και αναλύσαμε τα εξελιγμένα συστήματα του Δήμου Τρικκαίων, αποτελώντας ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

Η κίνηση αυτή, μόνο τυχαία δεν ήταν, και εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών και των ενεργειών που έχει ξεκινήσει ο Γιώργος Παπαδημητρίου για την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών που μπορούν μέσα από τις νέες τεχνολογίες να εναρμονιστούν στο αστικό περιβάλλον και να προσδώσουν στους πολίτες του Ηρακλείου Αττικής μια σειρά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

«Θέλουμε να μεταφέρουμε τις καλές πρακτικές άλλων Δήμων στο Ηράκλειο. Μπορούμε και εμείς να τα καταφέρουμε εάν εργαστούμε με κέφι και μεράκι. Εντάσσουμε στο πρόγραμμα μας όλα τα καλά παραδείγματα έργων και υπηρεσιών άλλων ΟΤΑ για την πόλη μας το Ηράκλειο, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των Δημοτών μας. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να μετατρέψουμε την Πόλη μας ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό προάστιο», σχολίασε ο Γιώργος Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος κλείνοντας την τοποθέτηση του συμπλήρωσε με νόημα: «Στο Ηράκλειο μέσα από συνεχή διάλογο με τους εργαζόμενους και με σεβασμό στις ανάγκες τους, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα δίκτυο παρεχόμενων υπηρεσιών που θα αναβαθμίσει τη λειτουργικότητα του Δήμου και θα κάνει την καθημερινότητα όλων μας πιο εύκολη. Μπορούμε με στοχευμένες κινήσεις, με μεράκι και αγάπη προς το κοινωνικό σύνολο να μεταβάλουμε το Δήμο σε πρότυπο καινοτόμων και κοινωνικών υπηρεσιών».

 

 

Τελευταία άρθρα

Σύμπραξη δήμων για λεωφορειακή γραμμή για την Πανεπιστημιούπολη

Συνάντηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ιλίου «Βασίλειος Κουκουβίνος» με τους Δημάρχους Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ. Σταύρο…

<span class="time_diff_disable">08:29 30-04-2024</span> ago

Bonus παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Ποιοι υπάλληλοι μπορεί να είναι δικαιούχοι – Ποιο το ύψος της ανταμοιβής

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής, το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν…

<span class="time_diff_disable">08:00 30-04-2024</span> ago

Οδηγίες του Δήμου Ωρωπού: Περιοχές και δρόμοι που κλείνουν – Τι πρόστιμα προβλέπονται

Την εφαρμογή του Μέτρου απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA,…

<span class="time_diff_disable">19:24 29-04-2024</span> ago

3ο This is Athens – City Festival: Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις στο μεγάλο Φεστιβάλ της πρωτεύουσας

Υποδεχόμαστε την Πρωτομαγιά στην Αθήνα με ένα πρωτότυπο πικ-νικ, στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, ανοίγοντας…

<span class="time_diff_disable">18:01 29-04-2024</span> ago

Απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Ποιοι κρίθηκαν ένοχοι και ποιοι αθωώθηκαν

Έξι οι ένοχοι από τους 20 κατηγορούμενους για την τραγωδία στο Μάτι όπως αποφάσισε σήμερα…

<span class="time_diff_disable">10:19 29-04-2024</span> ago

Μαριάνα Τουμαζάτου: «Οι δημόσιοι αστικοί χώροι ανήκουν αποκλειστικά στους κατοίκους των 66 δήμων»

Άρθρο της Μαριάνας Τουμαζάτου* Οι συζητήσεις γύρω από το μείζον ζήτημα της διαχείρισης και αξιοποίησης…

<span class="time_diff_disable">08:36 29-04-2024</span> ago