Σα. Απρ 20th, 2024

Αισόδοξος για μια ακόμη εκλογική νίκη ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης για τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Σε έντονο προεκλογικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη για τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του δημαρχείου Πανοράματος.

Ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτάτη έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος και σίγουρος για μια ακόμη εκλογική νίκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνοντας επίσημα το σύνθημα για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την «μάχη» του Μαΐου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα βίντεο με τις δράσεις της δημοτικής Αρχής Πυλαίας – Χορτιάτη, καθώς και στιγμιότυπα από την προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων και των συνεργατών της παράταξης «Δύναμη Ενότητας».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σχολίασε τον τίτλο της παράταξης με τη «Δύναμη Ενότητας» σ’ αυτόν.

«Όταν πριν από περίπου 10 χρόνια βαφτίζαμε την παράταξή μας ‘Δύναμη Ενότητας’ είχα τη λαχτάρα το όνομα μας να γίνει οιωνός, σημαία και σφραγίδα. Για να επιβεβαιώσουμε τους Λατίνους που έλεγαν ‘Nomen est omen’. Νιώθω ευλογημένος που η πραγματικότητα όχι μόνο με δικαίωσε, αλλά με ξεπέρασε κιόλας. Γιατί βλέπω σήμερα εδώ νέους και παλιούς φίλους. Βλέπω τους ανθρώπους μας, που αγαπηθήκαμε στα δύσκολα και δεθήκαμε. Βλέπω την αυτοδιοικητική μας οικογένεια, που συνεχώς μεγαλώνει. Του χρόνου δεν θα μας χωράει ούτε το αμφιθέατρο ‘Σταύρος Κουγιουμτζής’», σημείωσε ο κ. Καϊτεζίδης.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στα δυο χαρακτηριστικά της «Δύναμης Ενότητας». «Η ευαισθησία και η σκληρή δουλειά, που θα συνεχίσουν να μας οδηγούν. Οι δημότες μας θα είναι και πάλι στο κέντρο κάθε πολιτικής μας.

Με ενότητα και δύναμη οραματιζόμαστε και δημιουργούμε όλα αυτά που αξίζουν στον δήμο μας. Μια ομάδα, μια δύναμη, όλοι μαζί για το μέλλον του δήμου μας! Μια δύναμη που θα ενώνει ολόκληρη την τοπική κοινωνία – η ‘Δύναμη Ενότητας’», σημείωσε, ενώ απηύθυνε γενικό προσκλητήριο συστράτευσης σε κάθε αυτοδιοικητικό στέλεχος του δήμου ανεξάρτητα από το που βρέθηκε στις τελευταίες εκλογές, αλλά και σε κάθε νέο και νέα της πόλης μας που θέλει να προσφέρει στην αυτοδιοίκηση, μακριά από κόμματα και χρώματα, καθώς «…δεν μας περισσεύει κανείς…»!

Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επιτυχίες που είχε ο δήμος, που όπως είπε «δεν κατάφερε απλά να σταθεί όρθιος μέσα στο σκηνικό της κρίσης, αλλά να αποτελέσει πρότυπο και μοντέλο άλλων κοινωνιών. Έχουμε την υψηλότερη θέση στο χρηματιστήριο της αυτοδιοίκησης. Καταφέραμε να είμαστε πρακτικοί και έξυπνοι στην καθημερινότητα. Να δουλεύουμε με σύστημα και οργάνωση. Να αξιοποιούμε τη γνώση και τους ανθρώπους και σε δύσκολους καιρούς ανοίξαμε μια κοινωνική αγκαλιά, απλώσαμε ένα δίχτυ προστασίας για όλους», τόνισε.

Δείτε το video από την εκδήλωση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη: