Πα. Απρ 26th, 2024

Ο Γιώργος Βουλγαράκης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιώργος Βουλγαράκης, εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τον δήμο Αθηναίων κάτι που υπάρχει σα σενάριο εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Όπως δημοσίευσε το topontiki.gr και ανάρτησε και ο ίδιος ο Γιώργος Βουλγαράκης στην προσωπική του σελίδα στο facebook είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Αθηναίων και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται να εκτιμά ότι είναι σε θέση να συσπειρώσει κατηγορίες πολιτών που, σύμφωνα με τις μετρήσεις, δηλώνουν ότι δεν καλύπτονται από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες και επιλέγει να αναμειχθεί ξανά ενεργά με την πολιτική, σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης, ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, δε θέλησε να διαψεύσει ή να αρνηθεί την είδηση για την υποψηφιότητα του στον μεγάλο δήμο της χώρας, παραπέμπτοντας στο δημοσίευμα που και ο ίδιος προώθησε στα social media.

Να θυμίσουμε ότι το σενάριο και τις σχετικές “ζυμώσεις” για την υποψηφιότητα Βουλγαράκη είχαμε γράψει πρώτοι στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και στα parapolitika. gr, ήδη από το 2017.