Σα. Απρ 27th, 2024

Παρουσία Σαμαρά και Βορίδη η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας – Μηνύματα ενότητας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Tην παραμονή της Υπαπαντής, γιορτή της πολιούχου της Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, με την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, των βουλευτών Μάκη Βορίδη και Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, αλλά και πλήθους στελεχών και φίλων της ΝΔ. 

Το διακύβευμα της βραδιάς ήταν η συστράτευση για να “φύγει η Αριστερή Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα” και η προσπάθεια όλων ώστε να πάρει η Νέα Δημοκρατία την Περιφέρεια Πελοποννήσου για να μπορεί ο “αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να συνεννοείται και να παράγεται έργο”.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ο οποίος στην τοποθέτησή του εξαπέλυσε σκληρή επίθεση εναντίον της Κυνέρνησης, ενώ έστειλε σαφές μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης γύρω από την υποψηφιότητα Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τόνιζοντας ότι οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι βαθιά πολιτικές και πρέπει να κερδίσει ο Παναγιώτης Νίκας.

Στην ομιλία του ο Μάκης Βορίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους «προδότες» της ΝΔ τονίζοντας ότι το κόμμα πρέπει να τους τιμωρήσει αυστηρά.

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως τον καλύτερο πρωθυπουργό, υπογραμμίζοντας ότι δεν παραχώρησε ούτε το όνομα της Μακεδονίας ούτε τη δημόσια περιουσία.

Την εκδήλωση άνοιξε με έναν δυναμικό χαιρετισμό η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νατάσσα Κυριακοπούλου, που καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να δώσουν την εκλογική μάχη για να ηττηθούν οι δυνάμεις που πρόδωσαν τη Μακεδονία.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα και ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την στήριξη της ΝΔ Παναγιώτης Νίκας.