slider

Στη Λαμία ο Μητσοτάκης για στήριξη στον Φάνη Σπανό

Εκδήλωση με αντικείμενο τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και την πορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνουν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, οι πέντε Νομαρχιακές Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας στη Στερεά Ελλάδα (Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Φθιώτιδα και Φωκίδα) στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Θέμα της εκδήλωσης είναι «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα», με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» και θα μιλήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα αναφερθεί στην σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών και την στήριξη των υποψηφίων.

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση είναι πυρετώδεις, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί έκτακτες συνεδριάσεις των ΝΟΔΕ Στερεάς Ελλάδας, προκείμενου να γίνει ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στη Λαμία.

Τελευταία άρθρα

Αλλάζει το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο

Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…

2 ώρες ago

Στην 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς η Π. Δυτικής Μακεδονίας

Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…

3 ώρες ago

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα το λιμάνι της Μυτιλήνης

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…

3 ώρες ago

«Ψαρεύουν» θύματα προσποιούμενοι δήμαρχο

Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…

3 ώρες ago

Στη Νέα Υόρκη η δήμαρχος Λήμνου

Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…

4 ώρες ago

Βράβευση δύο νεαρών αθλητριών της Νίκαιας

Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…

5 ώρες ago