Πε. Μαρ 28th, 2024

Σε έκθεση τουρισμού στη Βαρσοβία η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην έκθεση «5η Grecka Panorama – Greek Food 2019» η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 – 9 Δεκεμβρίου 2019 στο Εθνικό Στάδιο PGE Narodowy της Βαρσοβίας.

Πρόκειται για μια διεθνή τουριστική έκθεση αφιερωμένη στην Ελλάδα τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την ελληνική γαστρονομία. Στην έκθεση παρουσιάστηκε ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων καθώς επίσης δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί και ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Η Ελλάδα παραμένει ο πρώτος προορισμός που επιλέγουν οι Πολωνοί για τις διακοπές τους, καθώς παραπάνω από 1.000.000 Πολωνοί επισκέπτες επέλεξαν την Ελλάδα το 2019. Αυτή η σημαντική αύξηση επισκεπτών, αναμένεται να συνεχιστεί και για το 2020, όπως σχολιάζουν οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι tour operators και παραγόντων του τουριστικού κλάδου.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε για άλλη μια χρονιά δυναμικά, παρουσιάζοντας σε πράκτορες, δημοσιογράφους και επισκέπτες τις τουριστικές προτάσεις – προορισμούς της περιοχής μας καθώς και τις προσφερόμενες υπηρεσίες στον παραπάνω τομέα. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν στη Βαρσοβία τα Υπηρεσιακά στελέχη κα. Αλεξοπούλου Κωνσταντινιά και ο κ. Μπουρλιάκας Απόστολος.