Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με μήνυμα την ανανέωση η υποψηφιότητα Μπρέζα στο συνδυασμό του Αγοραστού

Τον Ανδρέα Μπρέζα, ένα νέο παιδί που δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου τροφίμων, ανακοίνωσε ως υποψήφιό του ο Κώστας Αγοραστός, στέλνοντας μήνυμα ανανέωσης αλλά και στήριξης των ανθρώπων που έχουν μάθει να αγωνίζονται χωρίς τη βοήθεια του κράτους.

Ο Ανδρέας Μπρέζας είναι απόφοιτος του τμήματος Logistics ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης ενώ από την ηλικία των 20 χρόνων είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του χονδρικού εμπορίου τροφίμων, σε υπηρεσίες ταχυμεταφορών και Logistics.

Παράλληλα είναι εκλεγμένος στο Επιμελητήριο Λάρισας και είναι αντιπρόεδρος του Εμπορικού τμήματος. Η οικογένεια του έχει σημαντική κοινωνική προσφορά στην περιοχή του Τυρνάβου, με τον ίδιο να συνεχίζει την ίδια δράση.

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

7 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

9 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

9 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

9 ώρες ago