Τον Ανδρέα Μπρέζα, ένα νέο παιδί που δραστηριοποιείται στον χώρο του χονδρικού εμπορίου τροφίμων, ανακοίνωσε ως υποψήφιό του ο Κώστας Αγοραστός, στέλνοντας μήνυμα ανανέωσης αλλά και στήριξης των ανθρώπων που έχουν μάθει να αγωνίζονται χωρίς τη βοήθεια του κράτους.
Ο Ανδρέας Μπρέζας είναι απόφοιτος του τμήματος Logistics ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης ενώ από την ηλικία των 20 χρόνων είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του χονδρικού εμπορίου τροφίμων, σε υπηρεσίες ταχυμεταφορών και Logistics.
Παράλληλα είναι εκλεγμένος στο Επιμελητήριο Λάρισας και είναι αντιπρόεδρος του Εμπορικού τμήματος. Η οικογένεια του έχει σημαντική κοινωνική προσφορά στην περιοχή του Τυρνάβου, με τον ίδιο να συνεχίζει την ίδια δράση.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…