Τους αθλητές των ομάδων που κατάφεραν να πετύχουν άνοδο στις εθνικές κατηγορίες βράβευσε για τις προσπάθειές τους η Περιφέρεια θεσσαλίας.

Ο περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας, σε μία εκδήλωση στο Επιμελητήριο Μαγνησίας βράβευσε τις ομάδες του Νομού Μαγνησίας.

Πρόκειται για τις ομάδες:

Α.Σ. Βόλος 2004 για την άνοδο του στην Α΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών

Ν.Π.Σ όπως αναλύθηκε στο airetos.gr . Βόλος για την άνοδο του στην Α Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών

Ν.Π.Σ. Βόλος για την άνοδο του στην Α1 Εθνική κατηγορία καλαθοσφαίρισης γυναικών

Γ.Σ. Αλμυρός Βόλου για την άνοδο του στη Β / Εθνική πετοσφαίρισης γυναικών

Α.Σ. Σαρακηνός Βόλου για την άνοδο του στη Γ/ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου ανδρών.

Επίσης, από την Περιφέρεια ανακοινώθηκε ότι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και η βράβευση των τμημάτων υδατοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης ανδρών της Νίκης Βόλου για την άνοδο τους στην Α2 και Elite League αντίστοιχα.

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κουρέτας:

«Σκοπός μας είναι να συγχαρούμε την προσπάθεια σας τόσο των αθλητών – αθλητριών, όσο και των παραγόντων αλλά και των οικογενειών που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Σε αυτές τις προσπάθειες η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα στέκεται πάντα αρωγός με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο».