Σα. Απρ 20th, 2024

Πανικός στην παράταξη Τατούλη – Εκφράσεις πεζοδρομίου στη συνέντευξη Τύπου

Κινήσεις πανικού και εκφράσεις πεζοδρομίου επικράτησαν στην συνέντευξη Τύπου του απερχόμενου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στο πρώτο «βιολί» του Πέτρου Τατούλη, την Ντίνα Νικολάκου, και δημοσιογράφους των τοπικών μέσων. Αφορμή στάθηκε η απόφαση της περιφερειακής Αρχής να αποκλείσει από την συνέντευξη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Best.

Μετά την βασική τοποθέτηση του κ. Τατούλη, ακολούθησαν ερωτήσεις. Εκεί ζήτησε να υποβάλλει ένα ερώτημα ο κ. Μπελόγιαννης από το Best.

«Είμαστε σε εμπάργκο, δεν θέλω να έχω καμία σχέση» είπε ο Πέτρος Τατούλης, μη αποδεχόμενος να του υποβάλλει ερώτηση ο Νίκος Μπελόγιαννης.

Στη συνέχεια, έγινε ερώτηση από τον Θύμιο Κάππο για το TV Super. Ο κ. Κάππος ρώτησε για τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν όταν ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε κοντά από το εκλογικό κέντρου του κ. Τατούλη.

«Εμείς πιστεύουμε στην απόλυτη τηρήση της Δημοκρατίας. Δεν συμφωνήσαμε ποτέ σε τέτοια γεγονότα. Αντίστοιχα εσείς ήσασταν πρωτεργάτης σε γεγονότα που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τη δική μου και των μελών του περιφερειακού συμβουλίου» είπε ο Περιφερειάρχης προς τον κ. Κάππο ο οποίος εξερράγη και απάντησε: «Είσαι συκοφάντης, θα τα πούμε στο δικαστήριο».

Ο Περιφερειάρχης συνέχισε και απευθυνόμενος στον κ. Κάππο είπε: «Φοβάμαι ότι οι επόμενες ημέρες για εσάς θα είναι εξαιρετικά δύσκολες» για να τον ρωτήσει μετά εκείνος … «Μας απειλείτε;».

Ακολούθως, ο κ. Κάππος είπε ότι στις αποδοκιμασίες παρών ήταν και ο Γιώργος Ρουμελιώτης (που παρίστατο στη συνέντευξη τύπου) και ότι φώναζε μαζί με του και φώναζε. Μετά, ο κ. Κάππος είπε ότι δέχομαι ότι δεν φώναζε ο κ. Ρουμελιώτης.

«Γιατί λες ψέματα; Θα σου κάνω μήνυση και να το αποδείξεις. Ήμουν εκεί αλλά δεν μίλησα. Με άκουσες να φωνάζω;» απάντησε ο κ. Ρουμελιώτης στον κ. Κάππο.

Κάπου εκεί, πήρε το λόγο η Ντίνα Νικολάκου η οποία εννοώντας τον κ. Μπελόγιαννη είπε … «Ήρθε σήμερα εδώ αυτός που αποκάλεσε καλτσοδέτες δύο αντιπεριφερειάρχης και τώρα φεύγει ως γυναικούλα με σκυμμένο το κεφάλι».

«Ντροπή σου, λυπάμαι που έχεις καταντήσει έτσι» της απάντησε ο κ. Μπελόγιαννης.

Πηγή: kalimera-arcadia.gr

Συνέντευξη Πέτρου Τατούλη

Δημοσιεύτηκε από Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 στις Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019