Τε. Απρ 24th, 2024

Τζένη Δημητρακοπούλου: Το δυνατό «χαρτί» στο συνδυασμό του Γιώργου Δέδε

Μια υποψηφιότητα που  αναμφισβήτητα θεωρείται ως ένα δυνατό χαρτί στον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργου Δέδε, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο του.

Πρόκειται για την διπλωματούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό Τεχνολογίας Υπολογιστών κ. Τζένη Δημητρακοπούλου που κατάγεται από το Σταυροδρόμι Γορτυνίας.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κουστένη, επιχειρηματία ξενοδόχο από τη Δημητσάνα και έχουν δυο γιούς 11 και 8 χρόνων.

Εργάζεται ως μηχανικός στο εργοστάσιο της Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης, ενώ επί σειρά ετών έχει εργαστεί και στον Δήμο Γορτυνίας όπου διετέλεσε προϊσταμένη στο νευραλγικό πόστο των χρηματοδοτήσεων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με την ίδια, το βασικό κίνητρο που την οδήγησε να θέσει υποψηφιότητα είναι η θέληση για δουλειά και προσφορά στον τόπο της.

Στόχος της να δουλέψει με αφοσίωση, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα για την Αρκαδία που αγαπά.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Αποφοίτησε ως Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστήμιο Πατρών και είναι τελειόφητη Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση. Γνωρίζει άριστα αγγλικά και καλά γαλλικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ

Για αρκετά έτη εργάστηκε στην Τρίπολη ως Ελεύθερος Επαγγελματίας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με αντικείμενο τη σύνταξη μελετών και επίβλεψη τεχνικών έργων, ενώ παράλληλα παρείχε υπηρεσίες συμβούλου επιχειρήσεων για τη σύνταξη μελετών και τη διαχείριση εθνικών και ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Στη συνέχεια διορίστηκε στον Δήμο Τροπαίων και με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» βρέθηκε να υπηρετεί την ιδιαίτερη πατρίδα της το Δ.Γορτυνίας από θέση ευθύνης στο Αυτοτελές Τμήμα Ανάπτυξης, Οργάνωσης & Προγραμματισμού.

Το 2014 αποδέχθηκε νέο διορισμό στη ΔΕΗ ΑΕ και συγκεκριμένα στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Μεγαλόπολης, όπου και υπηρετεί μέχρι σήμερα.

ΔΡΑΣΗ

Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ Συλλόγου Μηχανικών ΔΕΗ, στην αρκαδια (Επ.17), Ιανουάριος 2016

Μέλος ΔΣ ΔΕΥΑ Τρίπολης 2007-2011

Πρόεδρος παραρτήματος Πελοποννήσου του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜΗ) για δυο συνεχόμενες θητείες 2005/2006

Ταμίας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης στη προηγουμενη θητεία

Μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Art-Εμείς, Δημητσάνας Αρκαδίας

Συμμετοχή σε Εθελοντικές & φιλανθρωπικές δράσεις

ά.