Ο συντονισμός των ενεργειών για την επιτυχή διεξαγωγή της αθλητικής διοργάνωσης «Παπαφλέσσεια», ήταν το αντικείμενο της ευρείας συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του ΣΕΓΑΣ.
Ο Δημήτρης Πτωχός, συζήτησε με την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα και υπηρεσιακούς παράγοντες τις δυνατότητες αναβάθμισης και ενίσχυσης της διοργάνωσης «Παπαφλέσσεια», με τον Περιφερειάρχη να επισημαίνει ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να βρίσκεται αρωγός, ενώ θα αναζητηθούν και πρόσθετοι χορηγοί, ώστε να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή.
Επίσης, αναφορά έγινε και στη ξεχωριστή εκδήλωση που προγραμματίζεται για τις 6 και 7 Μαρτίου στην Καλαμάτα, με αφορμή την επέτειο των 130 ετών από τους προκριματικούς αγώνες που διεξήχθησαν στην πόλη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896.
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…
Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…