Κυ. Απρ 21st, 2024

Εκτός προεκλογικής «κούρσας» η Γιούλη Παπαδοπούλου για την περιφέρεια Πελοποννήσου

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς της από την «μάχη» των εκλογών του Μαΐου, ανακοίνωσε η οδοντίατρος και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράσινο Κίνημα»,  Γιούλη Παπαδοπούλου.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της μέχρι πρότινος υποψήφιας περιφερειάρχη:

«Λόγοι εξ ολοκλήρου αντικειμενικοί και αντίθετοι προς τα πιστεύω μου και τις απόψεις μου για την πολιτική και το ευ αγωνίζεσθαι παντού και πάντα, με οδήγησαν στην απόφασή μου να ανακαλέσω την υποψηφιότητά μου, με το Πράσινο Κίνημα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιλογή μου αυτή έρχεται σε χρόνο που επιτρέπει στο κίνημα την αντικατάσταση του επικεφαλής με άλλο πρόσωπο έγκαιρα και επιτρέπει σε μένα να προστατεύσω τη δημόσια εικόνα και παρουσία της προσωπικότητάς μου, σύμφωνα με τις αξίες μου και την ως σήμερα διαδρομή μου.

Τονίζοντας μόνο προς πάσα κατεύθυνση πως αυτοοργάνωση εκ του μηδενός και σε επίπεδο 5 νομών ταυτόχρονα και με ”περιοριστικούς όρους” στην παρουσίαση… είναι ένα άθλημα ακατόρθωτο… Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους εκείνους τους πολίτες της Πελοποννήσου γνωστούς μου αλλά και αγνώστους σε μένα προσωπικά, που με περιέβαλαν με πίστη και αληθινή αυτοδιάθεση από την πρώτη ημέρα, από όλους τους πολιτικούς χώρους, εκτιμώντας τους μοναχικούς αγώνες μου κατά της διαφθοράς και της πολιτικής παρακμής και περίμεναν ταγμένοι δίπλα μου το έναυσμα για το ξεκίνημα του πολιτικού μας αγώνα, που ποτέ δεν ήρθε!!!

‘Η που πιθανά κάποιοι λόγοι ή άνθρωποι δεν επέτρεψαν να έρθει… για διάφορες σκοπιμότητες”. Και συνεχίζει: “Επειδή ζωή του καθενός μας είναι ο δρόμος που χαράζει και πάνω του περπατεί κι επειδή ο βηματισμός του καθενός μας έχει αποτύπωμα κοινωνικό, προσωπικό, πολιτικό και ξεχωριστό, διαλέγω την περπατησιά μου ανεμπόδιστη στον μοναχικό αγωνιστικό δρόμο που έχω χαράξει και ακολουθώ από χρόνια… Κι εύχομαι αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές να αξιώσουν την ταλαίπωρη Πελοπόννησο να εκλέξει ηγέτη και περιφερειακούς συμβούλους, που θα νοιαστούν τους ανθρώπους της και τις ανάγκες τους πάνω απ’ όλα. Με εκτίμηση προς έναν έκαστο πολίτη χωριστά».