Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

«Αντάρτης» διεγράφη από τη ΝΔ και πήρε πίσω την υποψηφιότητά του

Μπορεί η περίφημη εγκύκλιος του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη να φαίνεται ότι εξομάλυνε τις σχέσεις της Πειραιώς με τους «αντάρτες» των δήμων, ωστόσο στις 13 περιφέρειες της χώρας η ΝΔ έχει δώσει ξεκάθαρη στήριξη στους «εκλεκτούς» της και έχει προαναγγείλει την σκληρή στάση που θα τηρήσει, απέναντι στους «αποστάτες» των περιφερειακών εκλογών.

Δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη, εκφράστηκε ότι οι εκλογές στην δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση είναι καθαρά πολιτικές, ενώ αναφορικά με τα «γαλάζια» στελέχη που λοξοδρόμησαν, ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους.

Την σκληρή στάση της απέναντι στους αποστάτες της περιφέρειας, επέδειξε η ΝΔ στην περίπτωση των Νικόλαου Γερονικόλα και Φοίβου-Παναγιώτη Παρασκευόπουλου, οι οποίοι ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους στο πλευρό του εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Μανώλη Γλυνού, κόντρα στην επιλογή της ΝΔ για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χταζημάρκο.

Ωστόσο, ο Φοίβος Παρασκευόπουλος  απέσυρε την υποψηφιότητά του από το συνδυασμό του Μανώλη Γλυνού και τις περιφερειακές εκλογές.

Επίσης, παρά την πρόσφατη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, δηλώνει πιστός στρατιώτης της παράταξης, γνωστοποιώντας ότι θα στηρίξει τις επιλογές του κόμματος σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

 Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη τα τοπικά στελέχη της ΝΔ δηλώνουν ότι «ο κ. Παρασκευόπουλος μάλλον θέλησε να διαφημίσει την υποψηφιότητά τους ως βαρύ πλήγμα για τη ΝΔ, όταν όμως είδε ότι δεν του βγαίνει τα «μάζεψε»

Η δήλωση του κ. Παρασκευόπουλου:

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

Φίλες, Φίλοι και Συναγωνιστές,

Με πλήρη συναίσθηση των δύσκολων καιρών που διανύει η Πατρίδας μας, αλλά και της αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς που ο καθένας από εμάς καλείται να προσφέρει, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις προσεχείς εκλογές, στις οποίες θα κληθεί ο λαός μας λάβει τον λόγο και να ορθώσει το ανάστημά του.

Παραμένω όμως πιστός στρατιώτης – όπως πάντα έπραξα στη μέχρι τώρα πορεία μου– έτοιμος να συνδράμω με κάθε τρόπο, την Παράταξη και τον Πρόεδρο μας Κ. Μητσοτάκη στις επιλογές του στις επικείμενες εκλογές για τον Πρώτο και Δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης, καθώς και τις Ευρωεκλογές και Εθνικές, ώστε ο Τόπος μας, τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες, να βαδίζουν στο δρόμο της ευημερίας και της προόδου.

ΦΟΙΒΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

 

Τελευταία άρθρα

120 δήμοι στην πρώτη συνέλευση του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης και επικεφαλής του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων, Γιάννης…

<span class="time_diff_disable">20:08 15-05-2024</span> ago

Το ΣτΕ δικαιώνει τον Κωνσταντέλλο για το… εντέλλεσθε

Δικαιώνει πλήρως τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, να εκδώσει εσωτερική διαταγή (εντέλλεσθε) με την…

<span class="time_diff_disable">20:00 15-05-2024</span> ago

MyTzoumerka… εν δράσει!

Σε έναν επισταμένο έλεγχο των μονοπατιών, τα οποία προτείνονται ως πεζοπορικές διαδρομές μέσα από την…

<span class="time_diff_disable">19:41 15-05-2024</span> ago

Αναβολή… για το «τέλος ταφής»

Σε αναβολή οδηγήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της Κ.Ε.Δ.Ε κατά του «τέλους ταφής», στο Συμβούλιο…

<span class="time_diff_disable">13:32 15-05-2024</span> ago

Ευρωεκλογές 2024: Ο «οδικός χάρτης» άσκησης του εκλογικού δικαιώματος μέσω επιστολικής ψήφου

Αναλυτικό οδηγό με τη μορφή 14 + 1 σύντομων ερωτήσεων - απαντήσεων εξέδωσε το Υπουργείο…

<span class="time_diff_disable">13:28 15-05-2024</span> ago

Παρακολουθείστε LIVE τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδριάζει αυτή την ώρα, στα γραφεία της ΚΕΔΕ. Κατά τη…

<span class="time_diff_disable">12:00 15-05-2024</span> ago