Ένας νέος κύκλος παρεμβάσεων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας και της Πρόληψης ξεκινά από την Περιφέρεια Κρήτης, ο οποίος εστιάζει στην ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων.
Σε συνεργασία με τον τομέα Ψυχιατρικής και Επιστημών της Συμπεριφοράς της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Πνευματικό Κέντρο Χανίων υλοποιείται ένα ακόμα πρωτοποριακό επιστημονικό πρόγραμμα με τίτλο «Υποστηρίζοντας την Εφηβεία», σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της καθολικής πρόσβασης στις πολιτικές πρόληψης και ταυτόχρονα, μέσα από την κινητοποίηση όλων των φορέων, δημιουργίας ενός δικτύου προστασίας για παιδιά και εφήβους, προλαμβάνοντας, πριν την εκδήλωσή τους, τα φαινόμενα παιδικής και εφηβικής κακοποίησης.
Ο πρώτος κύκλος παρεμβάσεων, ο οποίος απευθύνεται σε όλη την κοινωνία, και ιδιαίτερα στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους εφήβους, τους κοινωνικούς φορείς και τους επαγγελματίες υγείας, έχει θέμα: «Παιδική – εφηβική κακοποίηση».
Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 17:30, στην Αίθουσα «Πολυχρόνης Πολυχρονίδης» του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.
Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.
Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων οι Συμπληρωματικές Συμβάσεις.
Θα δώσει τη δυνατότητα διακοπών σε 300.000 δικαιούχους σε όλη τη χώρα.
Μέσω της αξιοποίησης των πόρων των Ο.Χ.Ε. μπορεί να γίνει περισσότερο εφικτή η αποκέντρωση.
Πρόκειται για δύο καινούργια πετρελαιοκίνητα ημιφορτηγά, διπλοκάμπινα, αγροτικού τύπου, με αυτόνομο πυροσβεστικό σύστημα.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 σχετικά με τα αποθέματα του…
Μετά τους εορτασμούς του Πάσχα, ξεκίνησε από τον Δήμο Τρικκαίων ο καθαρισμός του Ληθαίου και…