Περιφέρεια Κρήτης

Σε πλήρη λειτουργία το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο

Πλήρως ανακαινισμένο και απόλυτα λειτουργικό παραδίδεται στους αθλητικούς συλλόγους και της ομάδες της περιοχής το Παγκρήτιο Στάδιο στο δήμο Ηρακλείου, μετά το πέρας των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν και την έκδοση της σχετικής αδειοδότησης από την Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης.

Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Κρήτης, το Παγκρήτιο Στάδιο θα χρησιμοποιείται για προπονήσεις και αγώνες κλασσικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου όλων των αγώνων, πλην αγώνων Super League 1 και Διεθνών αγώνων Ποδοσφαίρου, για τους οποίους απαιτείται Σύστημα Ηλεκτρονικής Εποπτείας και Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου, το οποίο δεν διαθέτει.

Για την έκδοση της άδειας λειτουργίας η οποία θα είναι σε ισχύ έως την 31η Δεκεμβρίου 2026 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε. Ηρακλείου.

Σε αυτή μελετήθηκαν τα έγγραφα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου για την καταλληλότητα του χώρου.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επαναλειτουργία του σταδίου, που μπαίνει ξανά σε τροχιά πλήρους λειτουργίας και θα φιλοξενήσει και πάλι παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Παγκρητίου Σταδίου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις σχετικές σημάνσεις και τις οδηγίες του προσωπικού ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η ομαλή λειτουργία του χώρου.

Τελευταία άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς από τις Βρυξέλλες: Διεκδικεί περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους για έργα σε κάθε γωνιά της Αττικής

Με σαφές διεκδικητικό πλαίσιο και επίκεντρο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος…

13 ώρες ago

Στην Επιτροπή Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.

15 ώρες ago

Το ParkOut City Flow έρχεται στην Κυψέλη

Nέα προσέγγιση στην αστική μετακίνηση.

16 ώρες ago

Nέος μεγάλος υπόγειος αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων στην Ηράκλεια

Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

16 ώρες ago

830.000 ευρώ για την αναβάθμιση 11 γηπέδων του Δήμου Ιωαννιτών

Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…

16 ώρες ago

Ζάκυνθος: Oικονομική ενίσχυση από τη Βουλή των Ελλήνων στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…

17 ώρες ago