Τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των καταστημάτων εστίασης στη Κρήτη, είχε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.
Στην τηλεδιάσκεψη συγκεκριμένα συμμετείχαν: η Πρόεδρος του συνδέσμου επισιτισμού ν. Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη, ο πρόεδρος της Ιεράπετρας Μανόλης Μιχελαράκης, Σητείας Μανόλης Αγγελάκης, Ρεθύμνου Ανδρέας Κλαψινός, Χανίων Βασίλης Οικονομάκος και ο εκπρόσωπος των κέντρων διασκέδασης Δυτικής Κρήτης Μανόλης Γερεουδάκης.
Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν αναλυτικά τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που έχουν προκύψει από τις συνέπειες του κορωνοϊού και αφορούν περί τους 27.000 εργαζομένους σε όλο το νησί.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνομιλώντας με τους εκπροσώπους των καταστημάτων εστίασης ανέφερε, ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τα αιτήματα που έχει καταθέσει ο κλάδος στα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να αμβλυνθούν, το δυνατόν, τα προβλήματα που έχουν προκύψει από το κλείσιμο των επιχειρήσεων.
Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…