Περιφέρεια Κρήτης

Τηλεδιάσκεψη Περιφερειάρχη Κρήτης με καταστηματάρχες εστίασης

Τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των καταστημάτων εστίασης στη Κρήτη, είχε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην τηλεδιάσκεψη συγκεκριμένα συμμετείχαν: η Πρόεδρος του συνδέσμου επισιτισμού ν. Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη, ο πρόεδρος της Ιεράπετρας Μανόλης Μιχελαράκης, Σητείας Μανόλης Αγγελάκης, Ρεθύμνου Ανδρέας Κλαψινός, Χανίων Βασίλης Οικονομάκος και ο εκπρόσωπος των κέντρων διασκέδασης Δυτικής Κρήτης Μανόλης Γερεουδάκης.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν αναλυτικά τα οικονομικά κυρίως προβλήματα που έχουν προκύψει από τις συνέπειες του κορωνοϊού και αφορούν περί τους 27.000 εργαζομένους σε όλο το νησί.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνομιλώντας με τους εκπροσώπους των καταστημάτων εστίασης ανέφερε, ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τα αιτήματα που έχει καταθέσει ο κλάδος στα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να αμβλυνθούν, το δυνατόν, τα προβλήματα που έχουν προκύψει από το κλείσιμο των επιχειρήσεων.

Share

Τελευταία άρθρα

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Ποδηλάτου» του Πειραιά

Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…

7 ώρες ago

Συμπαραστάτης στο έργο του 4amea η Νίκαια

Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…

7 ώρες ago

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αχαΐας

Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…

10 ώρες ago

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Αιγάλεω

Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…

10 ώρες ago

Βολές Β. Σίμου στο ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…

10 ώρες ago

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στο Ίλιον

Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…

11 ώρες ago