Πα. Μαρ 29th, 2024

Αρναουτάκης για το 24ο All Star Game: Η Κρήτη γνωρίζει πως να φιλοξενεί σημαντικά αθλητικά γεγονότα

«Με ιδιαίτερη περηφάνια και χαρά το Ηράκλειο και η Κρήτη καλωσορίζουν τους κορυφαίους αθλητές Μπάσκετ, τους προπονητές και τους συνοδούς τους, στο 24ο All Star Game», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην έναρξη του φετινού EKO All Star Game που φιλοξενείται στο Ηράκλειο και τα δύο Αοράκια και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Αρναουτάκης υπογράμμισε πως η Κρήτη ολόκληρη συμμετέχει σε μια γιορτή Αθλητισμού, σε μια σπουδαία στιγμή για το αθλητικό πνεύμα, που έχει πλέον ταυτιστεί με το Ηράκλειο. «Αυτή η διοργάνωση, η τόσο σημαντική για την καλλιέργεια και τη διάδοση της αθλητικής συνείδησης, αποτελεί για μας πρόκληση και τιμή», ανέφερε ο Περιφερειάρχης και επεσήμανε πως οι αγώνες αυτοί είναι στενά συνδεδεμένοι με την αθλητική πορεία αυτού του τόπου, που χτίζεται μέσα από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

«Η Κρήτη γνωρίζει καλά, πλέον να φιλοξενεί σημαντικά αθλητικά γεγονότα, αναδεικνύοντας συγχρόνως την πολιτισμική και ιστορική της ταυτότητα», κατέληξε ο Περιφερειάρχης, καλωσορίζοντας όλους τους συμμετέχοντες στο νησί.