Περιφέρεια Κρήτης

Στο πλευρό του Μαρκογιαννάκη ο Βαγγέλης Παπαδάκης για την Περιφέρεια Κρήτης

Με γνώμονα την αγάπη του για την Κρήτη και την ανάγκη αλλαγής σελίδας στη περιφέρεια, ο Οικονομολόγος Βαγγέλης Παπαδάκης ανακοίνωσε την απόφασή του να κατέλθει στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ως υποψήφιος για την ΠΕ Ηρακλείου στον συνδυασμό «Η Κρήτη Μπροστά» του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Βαγγέλη Παπαδάκη:

Η αγάπη μου για τον τόπο μας, την Κρήτη μας, την Κρήτη του Καζαντζάκη, του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, του λαμπρού Κρητικού πολιτισμού μας, των μεγάλων και ένδοξων αγώνων, την Κρήτη της περηφάνιας, την Κρήτη της λεβεντιάς που σήμερα βασανίζεται – μαστιγώνεται από την αδιαφορία και η ανάγκη αλλαγής αυτής της κατάστασης, με έκαναν να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης με τον συνδυασμό «Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, να αγωνιστώ στο πλάι του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, γιατί πιστεύω στα χαρίσματα και στις ικανότητές του αλλά και γιατί πιστεύω στην ανανέωση με νέα πρόσωπα και ενεργούς πολίτες.
Η γνώση και η εμπειρία που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια από τις θέσεις που υπηρέτησα και η σύνδεσή τους με το β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης, εκτιμώ πως θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεδομένης της σημασίας που έχει η υγεία, η οικονομία και η ανάπτυξη για τον τόπο μας, την Κρήτη μας.

Η Περιφέρεια Κρήτης αντί να είναι κόσμημα και οικονομικό κέντρο της χώρας και της Μεσογείου, σήμερα βρίσκεται να είναι παρατημένη στην τύχη της με πολυάριθμα προβλήματα σχεδόν σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα σε αυτό των υποδομών.

Είναι ευθύνη όλων μας αυτό γρήγορα να αλλάξει, δεν πρέπει να χαθεί και άλλος χρόνος και άλλες ευκαιρίες. Η Περιφέρεια Κρήτης με τους κατάλληλους ανθρώπους στο τιμόνι μπορεί και πρέπει να κάνει το αναγκαίο αναπτυξιακό άλμα προς τα εμπρός, με επενδύσεις σε φυσικό, ανθρώπινο, οικονομικό και κοινωνικό κεφάλαιο, με έργα και υποδομές που θα ενισχύσουν τις δυνατότητες του τόπου και θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και στην ευημερία όλων, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρονται κάθε φορά σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Στην κατεύθυνση αυτή, γνωρίζοντας τις προκλήσεις, δεσμεύομαι εφόσον με εμπιστευτείτε με μια σας ψήφο, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, εκπροσωπώντας σας επάξια.
Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε μαζί, να πάρουμε την ευθύνη στα χέρια μας, να κάνουμε το χρέος μας για τον τόπο μας, για τα παιδιά μας, να βάλουμε την ΚΡΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε το παρελθόν και τις αγκυλώσεις του. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε τον νικηφόρο αγώνα ενός νέου με όρεξη για δουλειά, προσφορά και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση ανθρώπου, του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Βαγγέλης Παπαδάκης
Νοσηλευτής – Οικονομολόγος

Τελευταία άρθρα

Ανεμόμυλοι Αμοργού: Προσαρμοστική επανάχρηση και ενεργειακή μετάβαση

Εργαστήρι συν-σχεδιασμού | 18–19 Απριλίου 2026

15 ώρες ago

Σέρρες: Παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες την περίοδο του Πάσχα

Καλύφθηκαν καθημερινές ανάγκες και βελτιώθηκαν ουσιαστικά οι συνθήκες λειτουργίας των σχολείων.

16 ώρες ago

Δέσμευση στήριξης Δούκα στην ΠΟΕ ΟΤΑ

Στο πλευρό των συνδικαλιστών της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης στέκεται ο δήμαρχος της Αθήνας, ο οποίος, κατά…

17 ώρες ago

Βόλος: Εγκαινιάστηκε η γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα

Ένα αίτημα δεκαετιών επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Η γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα εγκαινιάστηκε σήμερα και δόθηκε προς…

17 ώρες ago

Νέα φωτιά στην χωματερή της Καλύμνου

Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη χωματερή της…

18 ώρες ago

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών

Υπογράφηκε η 1η συμπληρωματική σύμβαση για τη συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων, ύψους 681.846 ευρώ.

18 ώρες ago