Πα. Μαρ 29th, 2024

Πυρ και μανία στο ΚΙΝΑΛ για το ενσταντανέ Αρναουτάκη – Μωραΐτη

Το πάει φυρί φυρί ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης να έχει την «τύχη» του Απόστολου Κατσιφάρα που βλέπει τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ να του γυρνάνε την πλάτη.

Και τούτο, καθώς ενώ καταγράφεται μεγάλη φθορά στη δυναμική που είχε αναπτύξει, μετά την αποδοχή του χρίσματος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε να προστεθεί και μια φωτογραφία που τον δείχνει σε τρυφερό πολιτικό ενσταντανέ, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και νυν υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Θάνο Μωραϊτη που μεταπήδησε στο «τρενάκι» του Αλέξη Τσίπρα για να υπουργοποιηθεί.

Να σημειωθεί ότι ο Θάνος Μωραϊτης  αποτελεί «κόκκινο» πανί για τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ κατά την επίσκεψη υπουργικού κλιμακίου στην Κρήτη για την υπογραφή της σύμβασης για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι.

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τους δύο να είναι σφιχταγκαλιασμένοι έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις «πράσινων» τοπικών στελεχών του κόμματος που ετοιμάζονται λίαν συντόμως να στείλουν το πρώτο ηχηρό τους μήνυμά στον Σταύρο Αρναουτάκη.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το cretalive.gr