Με συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου ξεκινά το 5ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης που αποτελεί σημαντικό πολιτιστικό θεσμό στον οποίο μετ΄χουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες.
Η είσοδος θα είναι δωρεάν στους πολίτες και θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους ηλεκτρονικών δελτίων εισόδου.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές, από την Περιφέρεια Κρήτης και το Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας θα διατεθούν 1.000 δελτία ελευθέρας εισόδου.
Το Φεστιβάλ Κρήτης τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, με συνδιοργανωτές την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου, το Μουσείο Αρχαιολογικού Χώρου Ελεύθερνας και το σύλλογο Φίλοι του Μουσείου Αρχαίας Ελεύθερνας.
Με τον κίνδυνο εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων να είναι ιδιαίτερα υψηλός και φέτος, λόγω και της…
Την χρηματοδότηση έξι δήμων, για την κοινωνική ένταξη των τσιγγάνων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Σχεδίου…
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται και σήμερα πολλές περιοχές της χώρας, όπου, σύμφωνα με τον χάρτη…
Μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο, πρότυπο Ειδικό Σχολείο…
Ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έχει διατελέσει υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ήταν εμφανώς συγκινημένος από την…
Δ. Κουρέτας: «Η Περιφέρεια δηλώνει έτοιμη να χρηματοδοτήσει και να προχωρήσει άμεσα τα έργα, αρκεί…