“Ψηφιοποίηση και έξυπνες πόλεις: Προσβασιμότητα και ασφάλεια στις αστικές διαδρομές” είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Πάρκο Καινοτομίας JOIST το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Κεντρικό ζήτημα θα είναι ο προσδιορισμός των βασικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στις μετακινήσεις τους οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και οι νέες μέθοδοι επανασχεδιασμού των αστικών διαδρομών.

Επίσης, οι ψηφιακές εφαρμογές και τα ψηφιακά εργαλεία που σχεδιάζονται για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων εντός του αστικού ιστού αλλά και το νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο.

Τελευταία άρθρα

Σκληρή απάντηση Κωνσταντέλλου στα δημοσιεύματα περί καθόδου του στις βουλευτικές εκλογές

Απάντηση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, σε συκοφαντικό και ψευδές δημοσίευμα.

22 λεπτά ago

Η πρωτοπόρος Τήλος δείχνει το δρόμο προς την πράσινη μετάβαση

Αυτοδίκαια παρούσα στη ΔΕΘ και στην ενότητα "κλιματική ουδετερότητα και κυκλική οικονομία" η Τήλος.

41 λεπτά ago

Οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ για κάθε νέο παιδί από τον δήμο Καλλιθέας

Η ενίσχυση καταβάλλεται αναδρομικά για παιδιά που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιουλίου 2024 και…

1 ώρα ago

Δήμος Αθηναίων & Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης ενώνουν δυνάμεις

Μια νέα συνεργασία ξεκινά στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής καμπάνιας «Δες τι Αναπνέεις».

2 ώρες ago

Νότιο Πήλιο: Αναβάθμιση λιμενικών υποδομών

Στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον Λιμένα Κάτω Γλυφούρας (πρώην Ναυτικές Σχολές).

2 ώρες ago

Η Ιθάκη διεκδικεί, επιμένει και κερδίζει

Το δίκαιο αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης έγινε αποδεκτό.

2 ώρες ago