Πα. Απρ 19th, 2024

Ο Δημήτρης Κυριακίδης διεκδικεί τον Δήμο Κιλκίς

Την υποψηφιότητά του στον δήμο Κιλκίς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ανακοίνωσε ο δικηγόρος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Πολίτες του Κιλκίς, συμπατριώτες μου,

Η επιθυμία της άδολης προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μου και της προσπάθειας για την υλοποίηση κάθε ενέργειας και δράσης, που ως στόχο θα έχει την ανάπτυξη και την πρόοδο του γενέθλιου τόπου μου, με ώθησαν και διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου να κατέλθω στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επί οκτώ συναπτά έτη έως σήμερα, η αγάπη και αποδοχή των ιδεών και των απόψεων μου από τους συμπατριώτες μου για τον ακριτικό και ευλογημένο τόπο μας, μου έχουν δώσει την ευκαιρία – και είναι τιμή μου – να υπηρετήσω και να αγωνισθώ για τους ανθρώπους αυτούς με όλες μου τις δυνάμεις.

Με πίστη στις δυνατότητες των πολιτών του Δήμου Κιλκίς και ιδιαίτερα των νέων, με γνώση και εμπειρία από την πολυετή ενασχόλησή μας με τα κοινά και με αστείρευτη διάθεση προσφοράς είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα και ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε να συστρατευθούμε όλοι, ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών πεποιθήσεων και προελεύσεων, σε μια προσπάθεια, ισόρροπης ανάπτυξης, προοπτικής και ευημερούσας κοινωνίας, για τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, εργαστήκαμε, ζούμε και πάνω απ΄όλα αγαπάμε.

Στην πρωτοβουλία μου αυτή σας καλώ όλους να στηρίξετε και να ενδυναμώσετε την υποψηφιότητα μου για το δημαρχιακό θώκο καθώς και των συνεργατών μου στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας, τους οποίους θα σας παρουσιάσω το επόμενο διάστημα.

Με τη δύναμη του Θεού και την στήριξη των Κιλκισιωτών, η πορεία μας στο Δήμο Κιλκίς ως η ΝΕΑ δημοτική αρχή ξεκίνησε.»