Τρ. Μαρ 19th, 2024

Πατουλίδου και Κυρίζογλου στα έργα αθλητικών χώρων του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Για την πορεία των έργων ανάπλασης των παλαιών και δημιουργίας νέων ανοιχτών αθλητικών χώρων του δήμου ενημερώθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/7) η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρώην Ολυμπιονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου από το Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου.

Ο Δήμαρχος, συνοδεία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρασίνου κ. Βασίλη Μανωλόπουλου, ξενάγησε την κ. Πατουλίδου στο χώρο όπου εκτελείται το έργο της δημιουργίας του γηπέδου του beach volley στην οδό Ελευθερίας. Η κυρία Πατουλίδου εκδήλωσε την ικανοποίησή της για την πορεία των εργασιών και συνεχάρη το Δήμαρχο για την ταχύτητα που εκτελείται το σύνολο των έργων τα οποία είχαν σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Αντιπεριφερειάρχη ότι εκτός από τις εργασίες στο γήπεδο beach volley, αυτή τη στιγμή ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακαίνιση-συντήρηση των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο «Θεόδωρος Ριζόπουλος», επί της οδού Κυρίμη ενώ σταδιακά θα πραγματοποιηθεί τόσο η ανακαίνιση-συντήρηση υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων επί της οδού Γ. Γεννηματά όσο και το έργο επέκτασης των κερκίδων του κλειστού γυμναστηρίου «Ι. Λεμονίδης».