Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Συναντήσεις της ΠΜΚ στη Νάπολη με επαγγελματίες του τουρισμού

Τους δεσμούς της με την Ιταλική τουριστική αγορά ενισχύει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που συμμετέχει σε στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις εκπροσώπων φορέων και εταιρειών, σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης και τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των δράσεων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και τη διεύρυνση της παρουσίας της περιοχής στις διεθνείς αγορές, συμμετέχει στις συναντήσεις με επικεφαλής την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη:

«Η συμμετοχή μας σε μία τόσο στοχευμένη τουριστική δράση ενίσχυσε την επαγγελματική δικτύωση σε μία βασική αγορά για την Κεντρική Μακεδονία, με σημαντικά περιθώρια περαιτέρω διείσδυσης λόγω της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και τη Νάπολη. Επιπλέον, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε την περιοχή μας ως ανταγωνιστικό προορισμό 365 ημερών, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών, που μπορούν να αυξήσουν την εισροή των Ιταλών επισκεπτών στην περιοχή μας».

Τελευταία άρθρα

Μυτιλήνη: Ξεκινά η ανέγερση του νέου δημαρχείου

Θα αποτελείται από το ισόγειο και δύο ορόφους, θα εξασφαλίζει ανεμπόδιστη προσβασιμότητα σε όλους τους…

39 δευτερόλεπτα ago

Η Φλωρένα Νταβία νέα γενική γραμματέας του Δήμου Χαλανδρίου

Έμπειρο στέλεχος του Δημόσιου Τομέα και επί σειρά ετών διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου Χαλανδρίου είναι…

7 λεπτά ago

Κρυονέρι: Προβληματισμός για τις επιπτώσεις από τα δύο data centers

Διαπαραταξιακή συνάντηση εργασίας για τα δύο Κέντρα Δεδομένων στο Κρυονέρι

16 λεπτά ago

Ευρεία σύσκεψη στην Κρήτης για την αποκατάσταση των ζημιών

Ευρεία σύσκεψη εργασίας με κυβερνητικό κλιμάκιο τα μέλη του οποίου ενημερώνονται από τα στελέχη της…

36 λεπτά ago

Ιωάννινα: Το όνομα του ολυμπιονίκη Στ. Ντούσκου φέρει το 10ο Δημοτικό

Το 10ο Δημοτικό είναι το σχολείο όπου φοίτησε ο χρυσός ολυμπιονίκης, Στέφανος Ντούσκος.

40 λεπτά ago

Διπλή ευρωπαϊκή διάκριση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο ευρωπαϊκό προσκήνιο μέσα από δύο διαφορετικές αλλά συμπληρωματικές διακρίσεις βρέθηκε η Πελοπόννησος, κατά τη…

46 λεπτά ago