Την κήρυξη τριήμερου πένθους, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους νεαρούς φίλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Ρουμανία, αποφάσισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Όπως αναφέρεται, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Ρουμανία, με θύματα φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Με απόφαση της Περιφερειάρχου Αθηνάς Αηδονά κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων και συμπαράστασης προς τις οικογένειές τους.
Στο πλαίσιο αυτό, αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ οι σημαίες σε όλα τα κτίρια της Περιφέρειας θα κυματίζουν μεσίστιες.
Με μια ιδιαίτερα σημαντική παρέμβαση για την οδική ασφάλεια και την καθημερινότητα των κατοίκων των…
Θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 11-5-2026.
Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής της μονάδας ηλιακής ξήρανσης λυματολάσπης, του βιολογικού καθαρισμού του Δάτου και…
Σε 24ωρη επιχειρησιακή ετοιμότητα το υπερσύγχρονο drone της Πυροσβεστικής στον Παντοκράτορα.
Οι εργασίες κρίνονται απαραίτητες προκειμένου το στάδιο να αναβαθμιστεί ώστε να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές…
Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Αμφιλοχίας με την Υπουργό Παιδείας.