Τις εργασίες συντήρησης των βασικών οδικών αξόνων, αρμοδιότητάς της συνεχίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την αναβάθμιση του οδικού δικτύου και την ενίσχυση της ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί, εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού στην 5η Επαρχιακή Οδό, στο τμήμα Χαλάστρα- Κύμινα, πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα και αύριο, κατά τις ώρες 08.00-16.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Κιλκίς, στο ύψος των Διαβατών.

Για την εκτέλεση των εργασιών και προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία για τους οδηγούς, ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.