Με το νέο έτος ξεκινούν οι εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.
Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι εξετάσεις για ειδική άδεια οδήγησης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθούν με το εξής πρόγραμμα:
Α. Για την ανανέωση των αδειών την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 9:00 π.μ.
Β. Για την αρχική χορήγηση άδειας, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 9:00 π.μ..
Για λόγους απρόσκοπτης διενέργειας των εξετάσεων οι σχολές Σ.Ε.Κ.Ο.Ο.Μ.Ε. οφείλουν να προσκομίσουν στη Διεύθυνση Μεταφορών της Π.Ε. Ιωαννίνων την υπεύθυνη δήλωση του Διευθυντή Σπουδών με τις τελικές καταστάσεις και τα δικαιολογητικά (φ/α ισχύοντος πιστοποιητικού ADR, παράβολο συμμετοχής κλπ) των υποψηφίων έως και την Τρίτη 7/1/2025 για τις εξετάσεις ανανέωσης και έως την Πέμπτη 16/1/2025 για τις εξετάσεις αρχικής χορήγησης.
Εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι δημοπρατήσεις τριών έργων ύψους 4,25 εκατ. ευρώ στη Γορτυνία.
Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της παράκτιας διάβρωσης…
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, δημοπρατήθηκε σήμερα, με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής,…
Τοποθετήθηκαν οι 4 πρώτοι, υπερσύγχρονοι κάδοι απορριμμάτων που λειτουργούν με φωτοβολταϊκό.
Προχωρά η ωρίμανση του έργου της δημιουργίας του Διαχρονικού Μουσείου Ξάνθης.
Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το Σχέδιο Διαχείρισης της Προστατευόμενης Περιοχής Βιοποικιλότητας «Νήσος Γυάρος και θαλάσσια ζώνη».