Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έως τις 20 Φεβρουαρίου θα παραμείνουν τέσσερις νομοί και έξι δήμοι της Ηπείρου, όπου μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες σημειώθηκαν βροχοπτώσεις αντίστοιχες με έναν ολόκληρο χρόνο στην Αθήνα. Στη Φιλιππιάδα οι συνεχείς κατολισθήσεις έφτασαν μέχρι το πλακόστρωτο του ναού του Αγίου Γεωργίου, σύμφωνα με τον Βασίλη Σιώμο. Πολλά χωριά παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, ανάμεσά τους και η Κλεισούρα.
Οι έντονες βροχοπτώσεις, που έπληξαν μεγάλο μέρος της Δυτικής και Βορειοδυτικής Ελλάδας από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου 2025, προκάλεσαν εξαιρετικά υψηλές συνολικές ποσότητες υετού, με την Ήπειρο να δέχεται τα μεγαλύτερα πλήγματα. Στα ορεινά καταγράφηκαν πάνω από 400 χιλιοστά βροχής.
Η υψηλότερη τιμή σημειώθηκε στα Λεπιανά Άρτας με 483 mm μέσα στο τετραήμερο. Ακολούθησαν:
Επίσης, αρκετοί ακόμη σταθμοί των Ιωαννίνων κατέγραψαν τιμές άνω των 250-300 mm. Σημαντικές ποσότητες βροχής σημειώθηκαν και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο…
Παραδίδεται στη νέα γενιά ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών.
Συνεχίζονται στον Δήμο Δράμας οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας.…
Στην τελική ευθεία περνά η ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα, μετά την υπογραφή της…
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα με τις προτέραιότητές του για την…
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων…