Ως πρόχειρο κ αι ανακριβές χαρακτηρίζει το πόρισμα των ελεγκτών της Ενιάιας Αρχής Διαφάνειας που του καταλογίζει σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων όπως σύναψη πλήθους δημοσίων συμβάσεων με απευθείας αναθέσεις ο περιφερειάρχης Ηπείρου.
Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης κάνει λόγο για στοχοποίησή του από ποικιλώνυμα συμφέροντα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.
Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο περιφερειάρχης τόνισε:
«Τα μέλη της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας δεν έκαναν ουσιαστικούς ελέγχους εξετάζοντας σε βάθος τους σχετικούς φακέλους και έμειναν μόνο στην ανάγνωση των καταγγελιών με συνέπεια το πόρισμα να είναι πρόχειρο και ανακριβές».
Επίσης, για την υπόθεση του κλειστού γυμναστηρίου είπε ότι «υπάρχουν όλες οι αποδείξεις αγοράς, για το δρόμο στο Γράμμο ανέφερε ότι έγινε για τη διευκόλυνση των κτηνοτρόφων που συχνά πέφτουν θύματα κλοπών και των υπηρεσιών ασφαλείας όπως ο Στρατός, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική».
Τέλος, για τις αποκαλούμενες κατατμήσεις συμβάσεων τόνισε ότι «όλες είναι νόμιμες, περιλαμβάνονται στο ετήσιο πρόγραμμα έργων της Περιφέρειας και προηγουμένως είχαν εγκριθεί από το αρμόδιο υπουργείο».
"Η απόφαση αυτή είναι των αρμόδιων υπουργείων και ΟΧΙ του Δήμου Χαλανδρίου" υποστηρίζει ο Δήμαρχος.
Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…
To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…
Περιοδεία της Υπουργού Πολιτισμού στον νομό Φλώρινας.
Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.
Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται Δήμοι και Περιφέρειες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς διευρύνεται ο χάρτης…