Έντονο κοινωνικό χαρακτήρα έχει το ππρόγραμμα εκπαίδευσης Υποψηφίων Θετών Γονέων από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της περιφέρειας Ιονίων Νήσων το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις εξής ημερομηνίες: 13,14,19, 20 και 21 Δεκεμβρίου 2024.
Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να βοηθηθούν οι υποψήφιοι θετοί γονείς προκειμένου να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της ανατροφής παιδιών στη σύγχρονη εποχή, καθώς και στο χειρισμό των ιδιαίτερων θεμάτων που προκύπτουν από την ειδική κατάσταση της υιοθεσίας.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα είναι συνολικής διάρκειας 30 ωρών και θα υλοποιηθεί σε 5 διαδικτυακές συναντήσεις κατά τις ώρες 15.00μ.μ. έως 21.00μ.μ και 09.00π.μ. έως 15.00μ.μ.
Όσοι θα συμμετάσουν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι κάτοικοι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, καθώς και υποψήφιοι θετοί γονείς από την υπόλοιπη Ελλάδα, που έχουν αξιολογηθεί θετικά από άλλους φορείς εποπτείας, όπως ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία.
Την ενίσχυσης της πρόληψης, της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων, έναντι των…
Μια σημαντική θεσμική και οικονομική εξέλιξη για το Πέραμα σηματοδοτεί η απόφαση για τη σύσταση…
Δωρεάν και εμπιστευτική είναι η συμμετοχή στο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας του δήμου Βάρης-…
Αναλυτική ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για τις προοπτικές του λιμένα και την ανάπλαση της χερσαίας…
Ξεκίνησε από σήμερα και ολοκληρώνεται την Τετάρτη, % Αυγούστου η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για…
«Η Συνθήκη της ΕΚΑΧ: Η απαρχή της ευρωπαϊκής ενοποίησης», μη χάσετε το μοναδικό ένθετο αυτό…