Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

«Ανοιχτή» στήριξη Μητσοτάκη σε Ρόδη Κράτσα από την Κέρκυρα

Την αμέριστη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της εκδήλωσης των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κέρκυρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την πολιτική σημασία των επικείμενων περιφερειακών εκλογών τονίζοντας ότι δεν ζητά από τους πολίτες των Ιονίων Νήσων «μόνο για λόγους κομματικής νομιμοφροσύνης, αλλά γιατί είναι σημαντικό την επόμενη μέρα η Κυβέρνηση της ΝΔ να συνεργαστεί με περιφερειάρχες που συμμερίζονται το κοινό μας αναπτυξιακό όνειρο».

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε αναφορικά με τη στήριξη στην υποψήφια περιφερειάρχη ότι: «Με την Ρόδη υπάρχει συναντίληψη  για το μέλλον των Ιονίων Νήσων και τα ανεκμετάλλευτα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα».

Η υποψήφια περιφερειάρχης από την πλευρά της στην ομιλία της ανέφερε της θέσεις του συνδυασμού της για την ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων και την αντίληψή τους ως «γέφυρα» μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις της ΝΔ για τη συγκρότηση συγχρηματοδοτούμενης μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων, όπως έγινε στην περιφέρεια Ηπείρου και έχει δρομολογήθει σε άλλες περιφέρειας, ο πρόεδρος επίσης στάθηκε στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Ο πρόεδρος της ΝΔ όπως και η υποψήφια περιφερειάρχης νωρίτερα εξαπέλυσαν βολές κατά της σημερινής περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων, επισημαίνοντας την μνημειώδη ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρου Γαλιατσάτου.

Τελευταία άρθρα

Δεντροφύτευση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Πειραιά

Μία ακόμη σημαντική περιβαλλοντική δράση, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, διοργανώνει ο…

5 ώρες ago

Ελ.Δ.Α.Π. και Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης ενώνουν δυνάμεις για πιο ανθεκτικούς Δήμους

Την ενεργοποίηση του Μνημονίου Συνεργασίας και την ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας…

5 ώρες ago

Βράβευση για τον Ασπρόπυργο στην έκθεση Attica Green Expo

Το Βραβείο Καινοτομίας «Μιχάλης Χρηστάκης» απονεμήθηκε στο δήμο Ασπροπύργου από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων…

6 ώρες ago

Πρόσκληση στις Περιφέρειες για Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών αποβλήτων

Στους διαχειριστικά επαρκείς Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της χώρας, για τους οποίους έχει εγκριθεί από…

6 ώρες ago

Αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Περάματος από την Περιφέρεια

Στρατηγική επιλογή με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία αποτελεί για τη διοίκηση της  Περιφέρειας η…

6 ώρες ago

ATTICA GREEN EXPO: Σύμφωνη με τον Κώδικα Αυτοδιοίκησης η ΕΕΤΑΑ

Για το νέο εκλογικό σύστημα στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης και τον Κώδικα της Αυτοδιοίκησης τοποθετήθηκε…

7 ώρες ago