Την εκστρατεία ανάδειξης του τουριστικού τους προϊόντος και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους συνεχίζουν τα Ιόνια νησιά που συμμετείχαν και στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση TTG Travel Experience 2025, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου στο Ρίμινι της Ιταλίας.
Και σε αυτήν την έκθεση που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του παγκόσμιου τουρισμού, φιλοξενώντας περισσότερους από 2.700 εκθέτες και πάνω από 55.000 επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων έδωσε δυναμικό «παρών»
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο της Περιφέρειας αποτέλεσε σημείο αναφοράς, προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν των νησιών μας.
Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκαν επαφές με τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες της ιταλικής και της διεθνούς αγοράς, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και τη διεύρυνση της τουριστικής παρουσίας των Ιονίων Νήσων.
Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην TTG Rimini εντάσσεται στη στρατηγική για ενίσχυση της εξωστρέφειας και εδραίωση των νησιών μας ως κορυφαίου προορισμού στη Μεσόγειο.
Το περίπτερο της ΠΙΝ επισκέφτηκε η οικονομική και εμπορική σύμβουλος της ελληνικής Πρεσβείας στη Ρώμη, Ευφροσύνη Μίτα.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ιστιοδρομία της 32ης CYCLADES REGATTA 2026, το Σάββατο 20 Ιουνίου,…
Ιδιαίτερα σημαντικό βήμα προς τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του, έκαν ο δήμος Περαιά που…
Στην προστασία του περιβάλλοντος, την λειτουργικότητα της πόλης και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων…
Για τις νέες προοπτικές και δράσεις κοινωνικής ένταξης των τσιγγάνων ενημερώθηκαν τα μέλη του Συμβουλίου…
Σε «Δημοτικό Ωδείο Χάρις Αλεξίου», ονομάστηκε, προς τιμήν της αγαπημένης ερμηνεύτριας το δημοτικό Ωδείο Θήβας,…
Ακόμη και έξω από τις αυλές των σπιτιών, στα χωριά της Καστοριάς, έχουν φτάσει οι…