Την παρουσίαση των σχεδίων του έργου κατασκευής κυκλικών κόμβων στα Σέρβια έκανε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας, των δημοτικών Αρχών της περιοχής και αξιωματικών της Τροχαίας.
Όπως τόνισε ο Γιώργος Αμμανατίδης: «Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με στόχο την τελική λύση. Προχωράμε σε οριστικές μελέτες οι οποίες εκτιμούμε ότι θα είναι έτοιμες εντός δυο μηνών και προχωρούμε σιγά σιγά και στην εξεύρεση πόρων για την υλοποίηση των έργων».
Η κατασκευή των κυκλικών κόμβων στον Δήμο Σερβίων βελτιώνει σημαντικά τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην περιοχή συμβάλλοντας στην ασφάλεια των πολιτών.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…