Στη δρομολόγηση όλων των απαρίτητων θεσμικών διαδικασιών αναφορικά με μείζονος σημασίας ζητήματα, όπως η ΑΗΣ ΔΕΗ, η επικαιροποίηση του Υγειονομικού Χάρτη και το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας ανφέρεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας απαντώντας στο αίτημα του βουλευτή Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Πάρι Κουκουλόπουλου, για σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου.
Ο Γ. Αμανατίδης τονίζει ότι ήδη έχει υπάρξει προεργασία για την σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, εντός Φεβρουαρίου, ενώ επισημαίνει πως οι λεπτομέρειες της σχετικής πρόσκλησης, που θα περιλαμβάνει και τα παραπάνω θέματα, θα ρυθμιστούν άμεσα.
Ο περιφερειάρχης σημαιώνει ακόμη ότι «Είναι σημαντικό που με την πρόταση για σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου από τον κ. Κουκουλόπουλο, αναγνωρίζεται ο ρόλος και η βαρύτητα ενός οργάνου που συστάθηκε με απόφασή του, κάνοντας πράξη μία από τις αρχικές του δεσμεύσεις».
Καταλήγοντας, στην απάντησή του ο Γ. Αμανατίδης συμπληρώνει πως, «δίνεται αξία στο Πολιτικό Συμβούλιο, που ως νέος θεσμός, επιθυμία αποτελεί, να είναι παραγωγικός, καθώς, στα θέματα της Δυτικής Μακεδονίας θα πρέπει να υπάρχει κοινός τόπος και μέτωπο».
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…