Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Δεν του έχει μείνει αντιπεριφερειάρχης του Καρυπίδη – Ο Πλακεντάς υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας

Μετά τους Αδαμόπουλο, Σημανδράκο και Κεχαγιά που εγκατέλειψαν το «καράβι» του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη «μετακομίζοντας» στην Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού, αλλά και τις ανεξαρτητοποιήσεις των περιφερειακών συμβούλων Χριστοφορίδη και Ιωαννίδη, σειρά είχε η αποχώρηση του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά.

Συγκεκριμένα ο αντιπεριφερειάρχης, ανακοίνωσε την κάθοδό του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας με τον συνδυασμό «Ενωμένη Εορδαία», που ακούγεται ότι θα τον ακολουθήσει στον προεκλογικό του αγώνα και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Καρακασίδης.

Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Πλακεντά για τον δήμο Εορδαίας είναι ένα σενάριο που ακούγεται εδώ και καιρό, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση καθυστέρησε καθώς υπήρχαν προσπάθειες από την πλευρά Καρυπίδη να αποτρέψει την απόφαση Πλακεντά και να τον πείσει να παραμείνει στην παράταξη «Ανατροπή – Δημιουργία».

Προσπάθειες που απέβησαν άκαρπες…

Τελευταία άρθρα

Μπαίνουν οι βάσεις για την κτιριακή επέκταση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης

10 ώρες ago

1st Thess Youth Festival 2026 – Η νέα γενιά στο προσκήνιο

Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.

11 ώρες ago

Ρόδος: Κλειστά αύριο σχολεία & αθλητικές εγκαταστάσεις για την καταγραφή ζημιών

Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…

12 ώρες ago

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σίφνο

Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.

12 ώρες ago