Μετά τους Αδαμόπουλο, Σημανδράκο και Κεχαγιά που εγκατέλειψαν το «καράβι» του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη «μετακομίζοντας» στην Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού, αλλά και τις ανεξαρτητοποιήσεις των περιφερειακών συμβούλων Χριστοφορίδη και Ιωαννίδη, σειρά είχε η αποχώρηση του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά.
Συγκεκριμένα ο αντιπεριφερειάρχης, ανακοίνωσε την κάθοδό του στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας με τον συνδυασμό «Ενωμένη Εορδαία», που ακούγεται ότι θα τον ακολουθήσει στον προεκλογικό του αγώνα και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Καρακασίδης.
Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Πλακεντά για τον δήμο Εορδαίας είναι ένα σενάριο που ακούγεται εδώ και καιρό, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση καθυστέρησε καθώς υπήρχαν προσπάθειες από την πλευρά Καρυπίδη να αποτρέψει την απόφαση Πλακεντά και να τον πείσει να παραμείνει στην παράταξη «Ανατροπή – Δημιουργία».
Προσπάθειες που απέβησαν άκαρπες…
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.